Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Merson: «Ο Fabio Carvalho είναι κορυφαίο ταλέντο»

Paul Merson: «Ο Fabio Carvalho είναι κορυφαίο ταλέντο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Fabio Carvalho αλλά και τον Jurgen Klopp o θρυλικός πρώην παίκτης της Arsenal, Paul Merson.

Ο Merson, ο οποίος στο παρελθόν έχει στραφεί αρκετές φορές κατά της Liverpool, αυτή τη φορά την… αποθέωσε, εξυμνώντας το ταλέντο του Carvalho και την ικανότητα του Klopp να εντοπίζει γρήγορα τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Merson είπε στο Sportskeeda:

«Ο Fabio Carvalho δεν είναι κάποιος που θα ξεκινήσει από την πρώτη εβδομάδα για τη Liverpool, αλλά αυτός ο τύπος είναι κορυφαίο ταλέντο και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην άνοδο της Fulham την περασμένη σεζόν.

«Ο Jurgen Klopp κάνει τους παίκτες καλύτερους και προσωπικά μου αρέσει το πως εντοπίζει ταλέντα. Έκανε κάτι παρόμοιο με τον Harvey Elliott την περασμένη σεζόν και το παιδί έπαιζε εξωπραγματικό ποδόσφαιρο πριν από τον τραυματισμό του απέναντι στη Leeds United, οπότε περιμένω ότι ο Carvalho θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη Liverpool».

«Κοιτάς τους Jordan Henderson και Thiago Alcantara και συνειδητοποιείς ότι η μεσαία γραμμή της Liverpool είναι γερασμένη, οπότε είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ήδη κάποιο σχέδιο διαδοχής».

Βλέπει σημαντικό ρόλο για τον Carvalho τη νέα σεζόν ο Paul Merson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com