Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάος στην Σλοβενία με την παρουσίαση του Albert Riera!

Χάος στην Σλοβενία με την παρουσίαση του Albert Riera!

Αποσύρθηκε ο Riera.

Ο πρώην εξτρέμ της Liverpool, Albert Riera, είναι ο νέος προπονητής της Olimpija Ljubljana, όμως η παρουσίασή του ήταν το λιγότερο χαοτική!

Ο Ισπανός, ο οποίος πέρασε από τα μέρη μας για χάρη του Ολυμπιακού, υπέγραψε τη τελευταία μέρα των μεταγραφών με τους Reds το 2008 έναντι 9.8 εκατομμυρίων ευρώ από την Espanyol, όμως μετά από δύο σεζόν και κάποια συνεχόμενα… γαλλικά με τον Rafa Benitez, αποχώρησε για τους Ερυθρόλευκους για το ποσό των 6 εκατομμυρίων.

Με τη κόκκινη φανέλα, πάντως, δεν τα πήγε τόσο καλά. Εκμεταλλευόμενος την έλλειψη «δυνατού χαρτιού» στα αριστερά ης επίθεσης, αλλά και το ότι ήταν – μέχρι ενός σημείου – από τα αγαπημένα παιδιά του Rafa, έγραψε 56 συμμετοχές με μόλις 5 γκολ και 7 ασίστ.

Τον Μάρτιο του 2010, όμως, επιτέθηκε με δηλώσεις του στον «κρύο» και «απόμακρο» Rafa Benitez και έμεινε εκτός ομάδας. Η αποχώρηση του Ισπανού και η διάθεση του νεοφερμένου Roy Hodgson να δώσει σε όλους την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν έδινε νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση του Ισπανού, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός προετοιμασίας και εν τέλει πλάνων του Άγγλου προπονητή, με τον Riera να αποχωρεί για την Ελλάδα τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Εν τέλει αποσύρθηκε το 2016 και μετά από μια μικρή περίοδο ως βοηθός προπονητή στη Galatasaray, αποδέχθηκε την προσφορά της Σλοβένικης Olimpija Ljubljana.

Τα πράγματα όμως στη παρουσίασή του δεν πήγαν καλά. Οργανωμένοι οπαδοί της ιστορικής ομάδας της χώρας έκανα «ντου», μπήκαν στην αίθουσα και απαίτησαν τη διακοπή της συνέντευξης τύπου, λόγω των πολύ καλών σχέσεων τους με τον παλιό προπονητή, κάτι που εν τέλει έγινε, με τον Riera σε φανερά αμήχανη θέση να αποχωρεί!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com