Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Pearce: «Μην περιμένετε άλλες μεταγραφές»

James Pearce: «Μην περιμένετε άλλες μεταγραφές»

Ο δημοσιογράφος της The Athletic, Jamed Pearce έγραψε ότι σύμφωνα με τις πηγές του-σημαντικά στελέχη του Anfield, η Liverpool δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση νέων παικτών στο μεταγραφικό παράθυρο το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό για άλλους δύο μήνες.

Μάλιστα ο James Pearce πρόσθεσε ότι ο Jurgen Klopp είναι ευτυχισμένος με ότι διαθέτει στην ομάδα.

Μέχρι τώρα οι Κόκκινοι έχουν αποκτήσει τους Calvin Ramsay, Darwin Nunez και Fabio Carvalho ενώ έχουν αποχωρήσει οι Divock Origi, Sadio Mane και Takumi Minamino.

«Η αλήθεια είναι ότι με το παράθυρο των μεταγραφών ανοιχτό για άλλους δύο μήνες κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες .» έγραψε ο James Pearce.

«Όπως όμως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής σημαντικά στελέχη του Anfield επεσήμαναν ότι δεν περιμένουν νέους παίκτες

«Ο Klopp είναι ευτυχισμένος με ότι έχει. Η ενίσχυση του κέντρου είναι φυσικά το κυρίαρχο θέμα που τους απασχολεί αλλά αν δεν αποκτήσουν τον σωστό παίκτη και στη σωστή τιμή θα περιμένουν το επόμενο καλοκαίρι για να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτόν τον τομέα

Σύμφωνα με τα στελέχη του Anfield η ομάδα είναι ‘γεμάτη’ σε όλους τους τομείς και συνεπώς δεν θεωρούν ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση νέων παικτών εκτός κι αν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία οπότε θα κάνουν την κίνηση τους.

Ίσως θα μπορούσε να αποκτηθεί κάποιος παίκτης που θα παίζει από τα αριστερά -αντικαθιστώντας τον Mane, αλλά θεωρούν ότι ο Harvey Elliott θα μπορούσε να καλύψει αυτό το κενό.

Φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν οι Κόκκινες μεταγραφές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com