Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Οι αποχωρήσεις Mane-Origi βοήθησαν τη Liverpool να πληρώσει τον Salah»

«Οι αποχωρήσεις Mane-Origi βοήθησαν τη Liverpool να πληρώσει τον Salah»

Ο Salah ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Liverpool μετά από ένα σίριαλ μακράς διαρκείας, και έγινε ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της.

Για να φτάσουμε όμως στα ευχάριστα νέα της περασμένης Παρασκευής, είναι βέβαιο ότι προηγήθηκαν πολλές διαπραγματεύσεις, όπως και πολλές προσαρμογές από μεριάς της FSG, προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει στον Αιγύπτιο και τον εκπρόσωπό του αυτά πού ζητούσαν.

Δύο από αυτές τις προσαρμογές, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Chris Bascombe της Telegraph, αφορούσαν στην αποδέσμευση δύο άλλων θρύλων της ομάδας: Του Sadio Mane και του Divock Origi.

Ο Bascombe αναφέρει τα εξής στο ρεπορτάζ του:

«Η Liverpool αποδείχτηκε επιδέξια στο να βγάλει το συναίσθημα έξω από τις αποφάσεις για τα συμβόλαια. Το να αυξήσει τους μισθούς των Salah και Mane, με τους δύο παίκτες να έχουν ‘πατήσει’ τα 30, θα θεωρούνταν ένα ακριβό ρίσκο. Η αντικατάσταση του Mane με έναν παίκτη 8 χρόνια νεότερο, τον Darwin Nunez, με την ταυτόχρονη ανταμοιβή του Salah για τα εντυπωσιακά του κατορθώματα, διατηρούν μία υγιή ηλικιακή ισορροπία, και ταυτόχρονα διασφαλίζουν ότι οι μισθοί της ομάδας παραμένουν δομημένοι.»

«Επίσης, ο Divock Origi έπαιρνε 100.000 λίρες εβδομαδιαίως πριν την εκπνοή του συμβολαίου του. Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι η Liverpool είδε την αξία στην εκτροπή τού μισθού του Origi στο πακέτο αμοιβής του Salah. Η Liverpool θα ξοδέψει το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο να μειώσει το κόστος των μισθών μέσω των πωλήσεων παικτών, παρά στο να κάνει νέες αγορές.»

Ο Mo Salah ανανέωσε με τη Liverpool.
Ο Mo Salah ανανέωσε με τη Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com