Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρεστημένη με τον ατζέντη του Ousmane Dembele η Liverpool

Δυσαρεστημένη με τον ατζέντη του Ousmane Dembele η Liverpool

Ακόμη μια μέρα, ακόμη ένα πρόβλημα με εκπρόσωπο παίκτη η Liverpool.

Όπως διαβάσατε χθές στην παγκόσμια αποκάλυψη του Liverpool.gr, ο ατζέντης του Mo πήγε την τελευταία στιγμή να χαλάσει την συμφωνία με τον Mo, έτσι και σήμερα η Liverpool αντιμετώπισε άλλο ένα πρόβλημα με ατζέντη παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Ousmane Dembele, είχε ενημερωθεί από την ομάδα να μην βγουν φήμες ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ διότι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Αντιθέτως, o Moussa Sissoko θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο πούλησε ψευδείς ειδήσεις σε ισπανικά και αγγλικά Site ότι η ομάδα του Merseyside ενδιαφέρεται για τον παίκτη και τον προόριζε αντικαταστάτη του Salah, σε περίπτωση πάντα που ο Αιγύπτιος δεν συνέχιζε στο Anfield.

Κάτι το οποίο δεν ισχύει αρχικά, γιατί η ομάδα δεν είχε στην λίστα της τον Γάλλο και στην συνέχεια, γιατί εχθές ο Αιγύπτιος Super star ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2025.

Η Liverpool μετέφερε τον θυμό τής στον εκπρόσωπο του Γάλλου, θέλοντας να δείξει και σε άλλους εκπροσώπους ότι, τέτοιους είδους πράξης είναι ενοχλητικές για την ομάδα.

Jurgen Klopp και Ousmane Dembele τον Μάιο του 2019 στο Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com