Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με το 19 ο Harvey Elliott!

Με το 19 ο Harvey Elliott!

Νέα σεζόν! Νέος αριθμός στη φανέλα για τον Harvey Elliott!

Όπως σας είχε μεταφέρει το liverpool.gr από τις αρχές της εβδομάδας, ο νεαρός μέσος αλλάζει νούμερο και πλέον θα αγωνίζεται με το 19 στην πλάτη, θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα του ειδώλου του, που δεν είναι άλλος από τον Lionel Messi.

Ο τελευταίος Κόκκινος που αγωνίστηκε με το 19 είναι ο Ozan Kabak την σεζόν 2020-21, ενώ προηγουμένως την ίδια φανέλα είχαν φορέσει οι Sadio Mane, Stewart Downing, Ryan Babel και Fernando Morientes επί εποχής Premier League.

Μετά την επισημοποίηση της αλλαγής, ο Harvey δήλωσε:

“ Προφανώς το νούμερο έγινε διαθέσιμο, κάποιοι σπουδαίοι παίκτες το έχουν φορέσει στο παρελθόν – όπως ο Sadio και η λίστα συνεχίζεται. Νομίζω ότι ήταν μια ευκαιρία να κατέβω προς τα κάτω όσον αφορά τους αριθμούς. ”

“ Για μένα προσωπικά είναι ένας υπέροχος αριθμός. Θυμάμαι ότι είχα μια φανέλα του Sadio με τον αριθμό 19 πάνω της ως παιδί. Οπότε το να μπορείς να το φοράς μετά από αυτόν, είναι μεγάλη χαρά για εμένα. ”

“ Έτσι, ελπίζω ότι μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου και να αποδείξω σε όλους ότι μπορώ να έχω τέτοιους αριθμούς και μπορώ να αποδώσω κάτω από αυτό το είδος πίεσης, γιατί αυτό έρχεται μαζί με τον αριθμό. ”

“ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. ”

Νέος αριθμός για τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com