Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Steven Gerrard θέλει στην Aston Villa τον Joe Gomez

Ο Steven Gerrard θέλει στην Aston Villa τον Joe Gomez

O πρώην θρυλικός αρχηγός των Κόκκινων και νυν manager των Villans φέρεται – σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star, να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Liverpool, αυτό το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Gomez έχει δει τις πιθανότητες του για καθιέρωση στην βασική ενδεκάδα να μειώνονται μετά την έλευση του Ibrahima Konate αλλά και με τον Joel Matip να προτιμάται ως παρτενέρ του VVD.

Ο Steven Gerrard θεωρείται μεγάλος οπαδός του Gomez -είναι στο ραντάρ του εδώ και καιρό, και ιδίως της ικανότητα που έχει να παίζει τόσο στο κέντρο όσο και στα δεξιά της άμυνας.
Οπότε σύμφωνα με την Daily Star ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ γενναία προσφορά στην Liverpool για να αποκτήσει τον παίκτη. Η προσφορά αυτή θεωρείται ότι θα προσεγγίζει τα 30 εκατομμύρια λίρες.

Ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε φυσικά να συμμετέχει σε όσους το δυνατόν περισσότερους αγώνες έτσι ώστε να καταφέρει να συμπεριληφθεί το όνομα του στα σχέδια του Gareth Southgate στην Εθνική.

Ο Klopp στο παρελθόν έχει χαρακτηρίσει τον Gomez ως κρίσιμη αμυντική κάλυψη της ομάδας του και έχει εκδηλώσει τη διάθεση του να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο πρώην πάντως παίκτης της Tottenham και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας Paul Robinson, αποκλείει το ενδεχόμενο να θελήσει ο παίκτης να φύγει από το Anfield.

«Αν μια ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα φτάνει όσο το δυνατόν πιο μακριά, τότε οι περισσότεροι παίκτες θα έχουν τουλάχιστον 20 συμμετοχές σε αγώνες.» είπε στο Football Insider ο Robinson.
“Δεν έχει σημασία αν δεν είσαι βασικός παίκτης. Αν θεωρείσαι μέλος της ομάδας που σε εκτιμούν τότε θα παίξεις τον ρόλο σου. Που αλλού να πας?» συνέχισε.
«Και γιατί να θέλεις να αφήσεις την Liverpool? Είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.» ολοκλήρωσε.

Ο Steven Gerrard θέλει στην Aston Villa τον Joe Gomez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com