Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Juventus θέλει και τον Firmino;

Η Juventus θέλει και τον Firmino;

Πριν λίγες ημέρες το Calciomercato είχε αναφέρει ότι η Liverpool και η Ιταλική ομάδα θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία που θα έβλεπε τους Naby Keita και Adrien Rabiot να αλλάζουν ομάδες με τον μεν πρώτο να καταλήγει στο Τορίνο και ο δεύτερος στο Anfield.

Ένα άλλο Ιταλικό site όμως το CMW πιστεύει ότι η ομάδα της Serie A ενδιαφέρεται πιο πολύ για τον Firmino και ότι αυτός θα είναι ο παίκτης που θα ζητήσουν οι Ιταλοί σε μια πιθανή παραχώρηση του Rabiot.

Ο Rabiot θεωρείται ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ιταλία αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με άρθρο της The Telegraph, οι Κόκκινοι είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την υπογραφή του.

Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι Ιταλοί δεν θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη πώληση του.

Βέβαια οι Κόκκινοι σχεδιάζουν να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Keita ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα επέτρεπαν στον Firmino να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, αν και το συμβόλαιο του λήγει επίσης σε 12 μήνες.

Η αποφασιστικότητα όμως της Liverpool να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στο roster της θα βρεθεί αντιμέτωπη -σύμφωνα με το CMW ,με τη διάθεση της Juventus να αντικαταστήσει τον Paulo Dybala στην επίθεση της, προσφέροντας μάλιστα επιπλέον χρήματα στους Κόκκινους, αφού οι Ιταλοί κοστολογούν τον Rabiot στα 17 εκατομμύρια λίρες και τον Firmino στα 26 με 30 εκατομμύρια.

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του μπαίνει ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com