Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Downing: «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του Firmino στη Liverpool»

Downing: «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του Firmino στη Liverpool»

O Stewart Downing πανηγυρίζει ένα από τα 7 γκολ του με τη φανέλα της Liverpool.

Η διάλυση της διάσημης επιθετικής τριάδας ξεκίνησε με την μεταγραφή του Mane στη Bayern Munich, και σύμφωνα με τον Stewart Downing- πρώην μέσο των Κόκκινων, θα συνεχιστεί με την αποχώρηση του Bobby Firmino.

«Προς το τέλος της προηγούμενης σαιζόν, ο Firmino, δεν έπαιξε τόσο συχνά όσο θα ήθελε. Πριν ήταν όμως αναπόσπαστο μέλος της ενδεκάδας και έπαιξε σχεδόν σε κάθε αγώνα.» είπε ο Downing στην The Express.

«Αυτός όμως είναι ο κύκλος του ποδοσφαίρου. Ήρθε ο Diogo Jota και εξέπληξε τους πάντες. Γνώριζα ότι ήταν καλός παίκτης αλλά είδαμε ότι έβαζε τέρματα και ήταν πολύ καλός στις εμφανίσεις του.» συνέχισε.

«Στη συνέχεια οι Mane, Salah, Diaz πήραν προβάδισμα στην επιλογή του βασικού παίκτη σε σχέση με τον Firmino. Σε ομάδες όπως η Liverpool πρέπει να είσαι κορυφαίος στην απόδοση σου ως παίκτης, γιατί οι ομάδες αυτές προοδεύουν, εξελίσσονται. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τη Liverpool.»

«Ελπίζω ο Darwin Nunez να επιτύχει στη Liverpool και τον Firmino μπορώ να τον δω μόνο ως αλλαγή του.»

«Αν στο επιτελείο της Liverpool καταφέρουν να φέρουν τον Βραζιλιάνο στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από δύο σαιζόν, τότε αυτό θα δώσει τεράστια προοπτική στην επίθεση τους. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο Anfield και ίσως αποχωρήσει και τον Γενάρη.» ολοκλήρωσε ο Downing.

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του μπαίνει ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com