Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξι Reds στην ομάδα της σεζόν, κορυφαίος ο Salah

Έξι Reds στην ομάδα της σεζόν, κορυφαίος ο Salah

Σάρωσαν οι παίκτες της Liverpool στα PFA Awards το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έξι ποδοσφαιριστές της συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και ο Mo Salah ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος για δεύτερη σεζόν.

Συγκεκριμένα οι Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Mohamed Salah και Sadio Mane συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, μετά από σχετική ψηφοφορία των παικτών της Premier League.

Μόνο μια φορά κατά το παρελθόν, την σεζόν 1982-83, είχε τόσους πολλούς παίκτες η ομάδα στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της σεζόν:

Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Antonio Rudiger, Joao Cancelo, Bernardo Silva, Thiago Alcantara, Kevin De Bruyne, Sadio Mane, Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah.

Παράλληλα, ο Mo Salah ανακηρύχθηκε ξανά ο καλύτερος παίκτης της σεζόν που μας πέρασε, έχοντας ήδη κερδίσει το βραβείο το 2018.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, όντας πρώτος σε γκολ και ασίστ και βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει στην δεύτερη θέση, έναν πόντο πίσω από την Manchester City.

Κέρδισε επίσης το βραβείο του καλύτερου γκολ της σεζόν για το τέρμα του κόντρα στη Manchester City στο Anfield τον Οκτώβριο.

Το εν λόγω βραβείο η Liverpool το έχει κερδίσει και κατά το παρελθόν με τους Terry McDermott (1980), Kenny Dalglish (1983), Ian Rush (1984), John Barnes (1988), Steven Gerrard (2006), Luis Suarez (2014), Salah (2018) και van Dijk (2019).

Σάρωσαν οι Reds στα βραβεία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com