Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε με Nunez η Liverpool!

Συμφώνησε με Nunez η Liverpool!

Σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Darwin Nunez για συμβόλαιο 5 ετών ήρθε η Liverpool, σύμφωνα με την Athletic UK.

Οι Reds θέλουν να κάνουν δικό τους τον επιθετικό και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Benfica αναφορικά με τον τρόπο που θα γίνει το deal και το πως θα πληρώσουν τα χρήματα στην Πορτογαλική ομάδα.

Δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής υπογραφές ανάμεσα στη Liverpool και στον διεθνή άσο, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει οριστικά, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί μόλις κλείσει το deal.

Ο μισθός του στη Liverpool υπολογίζεται πως θα ανέρχεται στα €6 εκατομμύρια ανά έτος.

Ο Ουρουγουανός αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp, με τον Γερμανό τεχνικό να βλέπει στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Sadio Mane, ο οποίος οδεύει προς την Bundesliga και συγκεκριμένα στην Bayern Munich.

Πρόθεση του παίκτη από την πρώτη στιγμή ήταν να αγωνιστεί στο Anfield, υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp και όπως όλα δείχνουν, η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το συνολικό ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα £85 εκατομμύρια (μαζί με τα μπόνους), με την Liverpool πάντως να αναμένει να εισπράξει ένα μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων από την πώληση του Sadio Mane στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Πλησιάζει στη Liverpool ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com