Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρούν ελεύθεροι οι Origi, Karius, Ojo και Woodburn

Αποχωρούν ελεύθεροι οι Origi, Karius, Ojo και Woodburn

Το Anfield αποχαιρετά και αποθεώνει τον Divock Origi στο τέλος της σεζόν 2021-22.

Η Liverpool επιβεβαίωσε το πρωί της Πέμπτης τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν ελεύθεροι από το ρόστερ της και μεταξύ τους βρίσκεται φυσικά ο Divock Origi, αλλά και οι Ben Woodburn, Sheyi Ojo και Loris Karius.

Εκ των τεσσάρων, εκείνος που είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα ήταν φυσικά ο Divock, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Champions League το 2019 και σκόραρε 41 τέρματα σε 175 εμφανίσεις με τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Loris Karius αγωνίστηκε σε 49 αγώνες με την φανέλα της Liverpool κατά τις δύο πρώτες σεζόν του στην ομάδα, ξεκινώντας στον τελικό του Champagne League το 2018, πριν παραχωρηθεί δανεικός στην Besiktas και αποτελέσει μέλος του ρόστερ την περσινή σεζόν.

Ο Sheyi Ojo συμπλήρωσε 11 χρόνια στον σύλλογο, έχοντας αποκτηθεί από την MK Dons το 2011 και κατέγραψε συνολικά 13 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, σκοράροντας ένα γκολ σε επαναληπτικό του FA Cup κόντρα στην Exeter City.

Ακολούθησαν δανεισμοί σε Fulham, Stade de Reims, Glasgow Rangers, Cardiff City και Millwall και τώρα αποχωρεί ελεύθερος.

Ο Ben Woodburn είναι μέχρι και σήμερα ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, χάρη στο τέρμα του κόντρα στη Leeds τον Νοέμβριο του 2016 για το League Cup.

Η συνέχεια δεν ήταν όμως ανάλογη, αφού μπόρεσε να πραγματοποιήσει μόλις 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Liverpool, υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp.

Αποχωρήσεις ελεύθερων παικτών θα έχουμε και από την Ακαδημία, καθώς τα συμβόλαια των Elijah Dixon-Bonner, Luis Longstaff και Sean Wilson έληξαν και δεν θα ανανεωθούν, με τους πρώτους δύο να έχουν αγωνιστεί στα εγχώρια κύπελλα με τη φανέλα της ομάδας.

Αποχωρεί ελεύθερος ο Loris Karius.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com