Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απολογήθηκε για τα δακρυγόνα η αστυνομία του Παρισιού

Απολογήθηκε για τα δακρυγόνα η αστυνομία του Παρισιού

Μπορεί να πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες, όμως επιτέλους η αστυνομία του Παρισιού αποφάσισε να απολογηθεί για την χρήση δακρυγόνων προς τον κόσμο της Liverpool έξω από το Stade de France, πριν τον τελικό του Uefa Champions League.

Ο υπεύθυνος της τοπικής αστυνομίας, Didier Lallement αναφέρθηκε την Πέμπτη τόσο στην χρήση δακρυγόνων που έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις, όσο και για τις δηλώσεις για περίπου 40.000 κόσμο που προσπάθησε να μπει στο γήπεδο με πλαστά ή χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο.

Για τα δακρυγόνα είπε:

“ Είναι προφανώς αποτυχία. Ήταν μια αποτυχία γιατί οι άνθρωποι σπρώχνονταν και δέχθηκαν επιθέσεις. Ήταν μια αποτυχία γιατί υπονομεύτηκε η εικόνα της χώρας. ”

Για τις αναφορές περί 40.000 πλαστών εισιτηρίων:

“ Ο αριθμός δεν έχει καμία επιστημονική υπόσταση, αλλά προήλθε από σχόλια από την αστυνομία και τους αξιωματούχους των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ίσως έκαναν λάθος, αλλά κατασκευάστηκε από όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν. ”

“ Είτε υπήρχαν 30.000, είτε 40.000 άνθρωποι, δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρχαν άνθρωποι, σε μεγάλους αριθμούς, που ήταν πιθανό να διαταράξουν τη σωστή οργάνωση του τελικού. Αλλά το ότι τους μετράμε με ακρίβεια, δεν αλλάζει και πολύ τα όσα συνέβησαν. ” Πρόσθεσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας του Παρισιού.

Στο Παρίσι απέτυχε η UEFA και η τοπική αστυνομία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com