Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νικητής του PFA Fans’ Player of the Year o Mohamed Salah!

Νικητής του PFA Fans’ Player of the Year o Mohamed Salah!

Πάικτης της χρονιάς έπειτα από ψηφοφορία του κόσμου αναδείχθηκε στα PFA Player Awards ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός της Liverpool, Mohamed Salah!

Ο Salah τερμάτισε τη χρονιά ως ο πρώτος σκόρερ αλλά και ο πρώτος ασίστερ της χρονιάς στη Premier League, σκοράροντας 23 και μοιράζοντας άλλα 15 γκολ!

Κόντρα στη ποδοσφαιρική λογική, όμως, ο Kevin de Bruyne ήταν αυτός που αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στα βραβεία της λίγκας, αφήνοντας τον Mo στη δεύτερη θέση.

Μπορεί το δεύτερο μισό της χρονιάς να μην ήταν τόσο καλό για τον Salah, με την σωματική αλλά και ψυχολογική κούραση από τον χαμένο τελικό του AFCON αλλά και τη χαμένη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι εμφανείς, όμως τα κατορθώματά του μέχρι τον Δεκέμβρη τον είχαν βάλει σε μια θέση ισχύος.

Στη συνέχεια δεν πέτυχε τα ίδια στάνταρ, όμως ήταν και πάλι καλός, ανεβάζοντας πολύ τα στατιστικά του στο μοίρασμα των γκολ, βοηθώντας τη Liverpool να απειλήσει τη City και σχεδόν να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ολοκληρώνεται το 2023, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα παίζει και του χρόνου με τα κόκκινα, με τον κίνδυνο όμως να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι να μοιάζει όλο και μεγαλύτερος, όσο οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν για μια νέα συμφωνία.

Πρώτος και σε γκολ και σε ασίστ φέτος ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com