Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρολάρισμα από τη γυναίκα του Fabinho προς τη Manchester City!

Τρολάρισμα από τη γυναίκα του Fabinho προς τη Manchester City!

«Γλέντι» έστησε από το λογαριασμό της στο Twitter χθες το απόγευμα η γυναίκα του Fabinho, Rebeca Tavares, με υπονοούμενα κατευθυνόμενα προς το Μάντσεστερ!

Συγκεκριμένα, αφού ευχαρίστησε πρώτα το κόσμο για την τρομερή παρουσία του στην υποδοχή της ομάδας από το Παρίσι, έκλεψε μια ατάκα από ένα πανό που είχε κάνει την εμφάνισή του στη Γαλλική πρωτεύουσα, λέγοντας πως «υπάρχουν κάποια πράγματα που το πετρέλαιο δεν μπορεί να τα αγοράσει»!

Χωρίς να ονοματίζει την ομάδα, το σχόλιο προφανώς και είχε να κάνει με τον ανάλογο γύρο θριάμβου της Manchester City, η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, αφού η προσέλευση ήταν μικρή.

Προφανώς τα σχόλια από τους Scousers είναι διθυραμβικά, όπως τείνουν να είναι κάθε φορά που η Rebeca είναι ενεργή στην εν λόγω πλατφόρμα!

Οι αντιδράσεις των Cityzens, όμως, ήταν τεράστιες, με τους οπαδούς της Manchester City να είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι με τη παράθεση της πικρής αλήθειας από τη γυναίκα του Fabinho.

Η Rebeca, μάλιστα, έκανε σήμερα Δευτέρα άλλο ένα Tweet, λέγοντας πως «Το χόμπι μου αυτή τη στιγμή είναι να διαβάζω τα σχόλια μίσους κάτω από τα Tweet μου! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ!!!».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com