Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έθεσε τιμή πώλησης για Mane η Liverpool

Έθεσε τιμή πώλησης για Mane η Liverpool

Να αποχωρήσει από την Liverpool μετά από έξι χρόνια θέλει ο Sadio Mane, με τους Reds να θέτουν τιμή πώλησης για τον διεθνή άσο.

Ο Σενεγαλέζος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει στην ομάδα την πρόθεση του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον σύλλογο να τον κοστολογεί στα €50 εκατομμύρια, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Reds δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν για λιγότερα από €30 εκατομμύρια, όπως αναφέρουν τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης και η πώληση θα γίνει μόνο στην κατάλληλη τιμή, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Merseyside.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η ομάδα θέλει πρώτα να έχει βρει τον αντικαταστάτη του, πριν πει το «ναι» στην πώληση του Sadio Mane.

Η Liverpool δεδομένα θα προχωρήσει σε μεταγραφή, αν τελικά αποτελέσει παρελθόν ο 30χρονος και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Luis Diaz ο αντικαταστάτης του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον James Pearce, στην Liverpool πιστεύουν πως θα ήταν καλύτερο να κρατήσουν τον Mane για άλλη μια σεζόν, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχουμε δει τον Sadio για τελευταία φορά με την Famous Red Shirt, όμως μια πώληση θα γίνει μόνο με τους όρους της Liverpool και μετά την εύρεση αντικαταστάτη.

Ο Sadio Mane δεν θέλει να μείνει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com