Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το χάος του τελικού από την πλευρά της Real

Το χάος του τελικού από την πλευρά της Real

Στον Σαββατιάτικο τελικού του Uefa Champions League δεν βίωσαν εφιαλτικές στιγμές μόνο οι οπαδοί της Liverpool, αλλά και εκείνοι της Real Madrid που δέχθηκαν επιθέσεις από συμμορίες ντόπιων μετά τη λήξη του αγώνα.

Έχουν γίνει αμέτρητες κατηγορίες για επιθέσεις ντόπιων έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη του τελικού σε οπαδούς της Liverpool και της Real Madrid, με σκοπό φυσικά να τους ληστέψουν. Παρόμοιες ήταν οι σκηνές και στο μετρό.

Η ισπανική ιστοσελίδα, 20minutos προσπαθεί να εξηγήσει στον κόσμο τι ακριβώς συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, μέσα από μαρτυρίες ατόμων που βρέθηκαν στο Stade de France, στην πλευρά των οπαδών της Real Madrid.

Ο πρώτος οπαδός αναφέρει:

“ Δεν υπήρχαν security ή κάτι παρόμοιο, ο καθένας μπορούσε να εισέλθει. ”

“ Εκείνοι που πήδαγαν τα κάγκελα ήταν άνθρωποι της γειτονιάς, οι οποίοι κοίταζαν τον κόσμο και έψαχναν για κινητά ή ρολόγια. ”

Ένας άλλος προσθέτει:

“ Ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πως ήταν όλο αυτό. Υπήρξαν στρατιές κλεφτών που μας κυνηγούσαν. Έγιναν μάχες, ληστείες. Μια ταινία τρόμου. ”

Τα γεγονότα επιχείρησε να μεταφέρει και ο Ισπανός δημοσιογράφος, Sergio Santos του μέσου, Relevo μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Santos γράφει στο Twitter:

“ Υπάρχουν Μαδριλένοι που δέχονται επίθεση στον πρώτο έλεγχο ασφαλείας. Η αστυνομία προσπαθεί να το ελέγξει. ”

“ Έχω δει πώς ένας οπαδός της Real γρονθοκοπήθηκε χωρίς λόγο. ”

“ Η Αστυνομία άφησε τους οπαδούς να φτάσουν στον πρώτο έλεγχο. ”

“ Το αποτέλεσμα; Ομάδες ντόπιων νέων ξυλοκόπησαν και λήστεψαν οπαδούς της Liverpool και της Real. ”

“ Τα πλαστά εισιτήρια ήταν ένα άλλο πρόβλημα.”

“ Το να κατηγορείς όλα αυτά τους Άγγλους που ήρθαν χωρίς εισιτήριο είναι άδικο. ”

“ Το λάθος είναι η οργάνωση. Οι αγγλικές ομάδες έχουν φτάσει σε ευρωπαϊκούς τελικούς εδώ και δεκαετίες χωρίς να χρειάζεται να καθυστερήσουν την έναρξη ενός αγώνα. ”

“ Στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος του αγώνα, οι ίδιοι οι παίκτες ρώτησαν την οικογένεια και τους φίλους τους για τα περιστατικά, γιατί κάποιοι επηρεάστηκαν. ”

“ Δυστυχώς, τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί. Στην έξοδο του γηπέδου το χάος επαναλήφθηκε και οι επιθέσεις και οι ληστείες επέστρεψαν. Ορισμένοι οπαδοί χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το μετρό μετά από επίθεση και ληστεία. ”

“ Είναι ημέρα γιορτής, αλλά όλα αυτά πρέπει να χρησιμεύουν για προβληματισμό. ”

“ Η UEFA πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην επιτρέψει ποτέ ξανά η είσοδος στο γήπεδο σε έναν τελικό Champions League να γίνει πρόκληση επιβίωσης για κάποιον. ”

Ο χειρότερος τελικός της σύγχρονης ιστορίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com