Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου»

Robertson: «Είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου»

Όπως δήλωσε ο Andy Robertson, η Liverpool έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, κάτι που αποδείχθηκε και την Κυριακή, όταν περισσότεροι από 500.000 συγκεντρώθηκαν στην πόλη και αποθέωσαν την ομάδα, παρά την απώλεια του πρωταθλήματος και του Champions League.

Στην κάμερα του LFC TV ο Robbo είπε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, ξύπνησα με μια απαίσια διάθεση. Όπως όλοι νομίζω. ”

“ Φυσικά πολύ απογοητευμένος με όσα συνέβησαν χθες βράδυ, όμως μόλις μπήκαμε στο πούλμαν, συνειδητοποιήσαμε πως είχαν έρθει οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. ”

“ Μας αναπτέρωσε το ηθικό και μας έκανε να τελειώσουμε με ωραίο τρόπο μια πολύ δύσκολη σεζόν. ”

“ Ασφαλώς, προχωράμε στην επόμενη σεζόν και αυτή την εμπειρία θα την πάρουμε μαζί μας. ”

“ Φυσικά και θέλαμε να κερδίσουμε τον μεγάλο τελικό και όταν δεν το κάνεις, ανησυχείς για την υποδοχή που θα έχεις, τι θα γίνει τώρα και πόσος κόσμος θα έρθει. ”

“ Αυτό ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά ω θεέ μου, τι ανατροπή. Όπως είπα, οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας έδωσαν κάτι για να είμαστε χαρούμενοι. ”

“ Για να εμάς, είναι τιμή να τους εκπροσωπούμε. Πρέπει να τους δείξουμε την εκτίμηση που τους έχουμε, ήταν μια μεγάλη σεζόν, μια δύσκολη σεζόν. Πόσα ταξίδια έκαναν εκείνοι και πόσα χρήματα ξόδεψαν. ”

“ 63 παιχνίδια, sold out εντός και εκτός έδρας. Δεν θα μπορούσαμε να τους ευχαριστήσουμε περισσότερο. Πρέπει να τους πούμε κάτι περισσότερο από ευχαριστώ. ”

Ξεχωριστός ο κόσμος της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com