Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τελικό, την Real και τον Thiago

Ο Klopp για τον τελικό, την Real και τον Thiago

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα από το AXA Training Centre την πρώτη του συνέντευξη τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού του Uefa Champions League κόντρα στη Real Madrid.

Ο Γερμανός μίλησε πρώτα για τον τραυματισμό του Thiago:

“ Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι μπορεί να βγάλει μέρος της προπόνησης αύριο. Φαίνεται να είναι εκπληκτικά καλά. ”

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

“ Την Κυριακή ήταν πιο δύσκολα, αλλά μόνο λόγω των όσων έγιναν την ημέρα του αγώνα. ”

“ Αν η City ήταν μπροστά με 3-0 μετά από 12 λεπτά θα ήταν αλλιώς – αλλά [αντ’ αυτού είχε] ήταν πίσω με 0-2 και ήταν ένα τυπικό δράμα στο οποίο συμμετέχουμε και δυσκολευόμασταν για το δεύτερο γκολ. Αυτό το έκανε λίγο πιο δύσκολο να το δεχθούμε. Είμαστε όμως όλοι σε καλό mood. ”

“ Κανείς δεν νιώθει πόνο από την Κυριακή πλέον. Όλοι ανυπομονούμε πολύ. Υπάρχουν ακόμα επίπεδα να φτάσουμε. Δεν πιστεύουμε ότι επειδή φτάσαμε σε 2 τελικούς δεν θα μας ένοιαζε πια. Είναι ο τρίτος τελικός σε 4 χρόνια Είναι ένα ιδιαίτερο γκρουπ παικτών. ”

Για τον Σαββατιάτικο τελικό:

“ Ποτέ δεν ξέρεις πόσο συχνά θα φτάσεις σε έναν τελικό Champions League, οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείς τις ευκαιρίες που έχεις. Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Ο κόσμος θα είναι κόκκινος ή λευκός. ”

“ Σε έναν τελικό Champions League πραγματικά πιστεύω ότι ο κόσμος είναι είτε λευκός είτε κόκκινος γιατί σε κάποιους δεν αρέσουμε εμείς πολύ και σε άλλους δεν αρέσει πολύ η Real! ”

Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται πρώτη γκολ στα τελευταία ματς:

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πρώτοι στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, αλλά παραμείναμε σε καλό δρόμο. Ίσως είναι καλή προετοιμασία – αν εμφανιστείς στον τελικό του Champions League και πιστεύεις ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει, αυτό είναι αφελές. ”

Για τον Carlo Ancelotti:

“ Ο Carlo είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο και αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την επιτυχία – ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που θα μπορούσατε να συναντήσετε ποτέ. ”

“ Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, η οποία είχε ένα μικρό διάλειμμα όταν ήταν στην Everton. ”

Για τον τελικό του Κιέβου:

“ Δεν πιστεύω στην εκδίκηση, αλλά το καταλαβαίνω. Δεν νομίζω ότι είναι μια φανταστική ιδέα. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό. Καταλαβαίνω ότι ο Mo θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, θέλω και εγώ να το κάνω. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήταν μια σκληρή βραδιά για εμάς, δύσκολη. Πήγαμε εκεί με παίκτες που επέστρεψαν ακριβώς στην ώρα τους για τον τελικό, δεν μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τον Mo έναν με έναν άλλον. ”

“ Στη Γερμανία λέμε «πάντα συναντιέστε δύο φορές στη ζωή. ”

Αν το αποτέλεσμα του τελικού θα επηρεάσει τις συζητήσεις ανανέωσης με τους παίκτες:

“ Όχι. Καθόλου. Είμαστε σε συζητήσεις με όλους τους παίκτες. Απλώς δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό. ”

“ Παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Μερικές φορές ένας παίκτης έχει μια ιδέα, ο σύλλογος έχει άλλη και μετά συνεργαζόμαστε. Γνωριζόμαστε χρόνια. ”

Για το ότι μπορεί να γίνει ι δεύτερος προπονητής της Premier League με δύο Champions League:

“ Η φήμη μου; Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο. Τα ξεχνάω αυτά τα πράγματα σχεδόν μόλις συμβούν. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αγόρια και το αν κερδίσουμε. ”

Για την Real:

“ Αν πάρετε τα τελευταία 10 λεπτά κάθε αγώνα της Real [στο UCL αυτή τη σεζόν], θα νομίζεις ότι δεν έχεις καμία ευκαιρία, αλλά τα παιχνίδια ήταν μεγαλύτερα από αυτό και έπρεπε να επιστρέψουν στο ματς. ”

“ Η Real είναι γεμάτη εμπειρίες και ξέρει ακριβώς πώς να προσεγγίσει έναν τελικό, το νιώσαμε το 2018. ”

“ Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για αυτούς εκείνο το βράδυ. Αλλά από τότε έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε αυτό, κάτι που είναι χρήσιμο. ”

Για τη φετινή φάση των ομίλων:

“ Μου είπαν ότι ήμασταν η πρώτη αγγλική ομάδα που κέρδισε και τους 6 αγώνες των ομίλων, ειδικότερα στο Γκρουπ του Θανάτου όπως το αποκαλούσατε όλοι. ”

“ Δεν είμαστε εδώ στον τελικό με κάποια μαγεία.”

Για τις 6 μέρες προετοιμασίας που έχει η ομάδα:

“ Κάνει τεράστια διαφορά αλλά δεν είναι πρόβλημα. Ο τελικός του Europa League ήταν τρεις μέρες μετά την αγωνιστική, αυτό ήταν πρόβλημα. ”

“ Μια εβδομάδα είναι υπέροχη. Είχαμε δύο μέρες άδεια και συναντηθήκαμε ξανά σήμερα το πρωί. ”

“ Προσπαθήσαμε να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες στο σπίτι σε ένα σφιχτό πρόγραμμα. Τώρα είμαστε εδώ, φρέσκοι και γεμάτοι ενθουσιασμό. ”

“ Τρεις εβδομάδες [το 2019] ήταν στην πραγματικότητα πάρα πολλές, αλλά προετοιμαστήκαμε καλά. Δώσαμε στα αγόρια 5 ή 6 ημέρες άδεια. Τώρα θα είμαστε έτοιμοι. Οτιδήποτε γύρω στις 6 ή 7 ημέρες είναι εντάξει. Όλα καλά. ”

Το τρίτο της φετινό τρόπαιο θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com