Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα αποκαλύψω μετά τον τελικό αν θα μείνω»

Mane: «Θα αποκαλύψω μετά τον τελικό αν θα μείνω»

Πιθανή η αποχώρηση του Mane.

Ο Sadio Mane απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports αν θα είναι στην Liverpool και την επόμενη σεζόν.

Ο πρωταθλητής Αφρικής που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 μίλησε για το μέλλον του και για τον σπουδαίο τελικό του Champions League κόντρα στην Real Madrid.

Ο Sadio αρχικά αναφέρθηκε στον τελικό:

“ Δεν υπάρχει πίεση – καμία απολύτως. Απλώς πρέπει να το απολαύσουμε. Νομίζω ότι είναι μια ονειρεμένη στιγμή για εμάς, οπότε ας την απολαύσουμε χωρίς να πιέζουμε τους εαυτούς μας γιατί αυτό δεν βοηθάει. Μπορείτε να δείτε ότι όλοι χαμογελούν και όλοι έχουν απόλυτη αυτοπεποίθηση. ”

“ Είναι καταπληκτικό. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Τους σεβόμαστε, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ξεχωριστό. Ας φροντίσουμε να πετάμε φωτιές! ”

Για τον τελικό του 2018:

“ Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο τρόπος που παίζαμε στα παιχνίδια, η εμπειρία, έχουμε περισσότερη. Έχουμε περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. ”

“ Η Real Madrid ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζε να κερδίσει τον τελικό. Συγχαρητήρια σε αυτούς, αλλά θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι.”

Αν θα μείνει στο Anfield:

“ Την ερώτηση για το μέλλον μου θα την απαντήσω μετά το Champions League. ”

“ Θα απαντήσω στο αν θα μείνω ή όχι, μετά τον τελικό του Champions League. ”

Αν θα υπέγραφε στην Real Madrid:

“ Καλή ερώτηση, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως, πλήρως συγκεντρωμένος στον [τελικό] του Champions League. Για μένα και για τους οπαδούς της Liverpool, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.” Είπε ο Mane.

“ Όλα τα άλλα πράγματα δεν είναι σημαντικά για μένα. Είναι απλώς σημαντικό να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι για τη Liverpool. ”

Συγκεντρωμένος στον τελικό ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com