Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah για τον τελικό και το μέλλον του

Ο Salah για τον τελικό και το μέλλον του

Ο Mo Salah ήταν ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές της Liverpool που μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της ομάδας ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού με την Real Madrid.

Ο Mo κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό του 2018:

“ Μετά από αυτό που συνέβη την προηγούμενη φορά στον τελικό και την Κυριακή, όλοι έχουν κίνητρο να κερδίσουν το Champions League. ”

“ Θυμάμαι όταν αποχώρησα ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Ήμουν πραγματικά πεσμένος εκείνη τη στιγμή. Είχα κάνει μια καλή σεζόν, έφτασα σε έναν τελικό και έφυγα νωρίς. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί για έναν παίκτη. ”

“ Έμαθα το αποτέλεσμα από το νοσοκομείο. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε έτσι. ”

“ Μετά από εκείνο το καλοκαίρι επιστρέψαμε και μιλήσαμε και είπαμε ότι θα πάμε για όλα. Κερδίσαμε το Champions League που ήταν ένα είδος εκδίκησης. ”

Για το συμβόλαιο και το μέλλον του:

“ Δεν επικεντρώνομαι στο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Σημασία έχει ομάδα. Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς. Θέλω να κερδίσω ξανά το Champions League. Θέλω να δω τον Hendo με αυτό το τρόπαιο στα χέρια του ξανά. ”

“ Στο μυαλό μου, δεν επικεντρώνομαι στο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να είμαι εγωιστής. ”

“ Θα μείνω εδώ και την επόμενη σεζόν, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

Για τη φετινή σεζόν πρόσθεσε:

“ Ως ομάδα πάμε καλά, έκανα μια καλή σεζόν και απλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. ”

“ Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ [για τα αποτελέσματα της Αιγύπτου]. Επέστρεψα και ήμουν αμέσως στην προπόνηση. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι υπήρχαν άλλοι 3 ή 4 να κερδίσουμε, οπότε απλά το δοκίμασα. Ήμασταν άτυχοι αλλά η City βρίσκεται μια υπέροχη στιγμή. Απλώς προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής. ”

Για την προσφορά του Luis Diaz:

“ Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει κάνει τεράστια διαφορά στα παιχνίδια μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που μιλούν ισπανικά και πορτογαλικά. Τα πάει πολύ καλά. ”

Ρωτήθηκε ποιος θα γίνει ο φετινός Alan Kennedy της Liverpool (όπως το 1981 στο Παρίσι κόντρα στη Real):

“ Ελπίζω εγώ! ”

Στη Liverpool και του χρόνου ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com