Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τώρα θέλουμε περισσότερο τη νίκη στον τελικό»

Klopp: «Τώρα θέλουμε περισσότερο τη νίκη στον τελικό»

Η απώλεια του πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική κάνει τη Liverpool να θέλει ακόμη περισσότερο τη νίκη την επόμενη εβδομάδα στον τελικό του Παρισιού κόντρα στην Real Madrid, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν είναι περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας:

“ Ναι, είμαι, φυσικά και είμαι. Τα παιδιά έκαναν μια απίστευτη σεζόν, όλη η πορεία του 2021-22 μέχρι τώρα είναι απολύτως εξαιρετική. Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι έδειξε ξανά τόσα πολλά για αυτά τα παιδιά. Δεχόμαστε ένα γκολ από νωρίς, το οποίο μας έδωσε ένα χτύπημα, πρέπει να πω. Δεν παίξε ποδόσφαιρο πραγματικά, όχι όπως παίζουμε συνήθως. ”

“ Έπρεπε να βγει ο Thiago νωρίς, κάτι που δεν είναι χρήσιμο. Εξακολουθούμε όμως να βρίσκουμε έναν τρόπο – είναι απολύτως εξαιρετικό. Οι 92 πόντοι προφανώς είναι τρελοί με όλα τα παιχνίδια που παίξαμε. ”

“ Οπότε, ναι, είμαι περήφανος, αλλά φυσικά και απογοητεύομαι. Υπάρχουν ίσως χειρότερα σενάρια, αν ήσουν μπροστά και δεν τα καταφέρεις, μπορεί να αισθανθείς ακόμα χειρότερο. Αλλά εκτός από αυτό, δεν είναι ωραίο. Αλλά δεν είναι εντελώς απροσδόκητο προφανώς, ήταν σαφές πριν από το παιχνίδι ότι πολλά πράγματα έπρεπε να συμβούν. ”

“ Δεν θέλω να το ξεχάσω, το είπα σε όλες τις συνεντεύξεις και θα το πω και εδώ φυσικά: συγχαρητήρια στη Manchester City, στον Pep Guardiola, σε όλο το επιτελείο, σε όλους τους παίκτες, σε ολόκληρο τον σύλλογο, που ήταν πρωταθλητές. Ήμασταν κοντά αλλά τελικά όχι αρκετά κοντά. Ετσι είναι. ”

Για τα σημερινά συναισθήματα:

“ Μπορώ να φανταστώ ότι ήταν πολύ χειρότερο για τους ανθρώπους που ήταν στο σπίτι και [παρακολουθούσαν] στην τηλεόραση, οπουδήποτε στον κόσμο, όλους τους οπαδούς της Liverpool όταν η Άστον Βίλα προηγείται 2-0 και σκέφτεσαι, «ΟΚ, ουάου, αυτό θα μπορούσε πραγματικά να γίνει.» Δεν το ήξερα πραγματικά, στο μυαλό μου ήταν 1-0 και ακόμη και αυτοί θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει την ισοφάριση, δεν το ήξερα. Τώρα άκουσα όλη την ιστορία, μετά το παιχνίδι. ”

“ Υπήρξε μια στιγμή που ήταν πρώτα 3-2, άκουσα 3-2 και μετά ήταν για ένα δευτερόλεπτο, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, νόμιζα ότι ισοφάρισαν ξανά. ”

“ Ήταν μια καλή στιγμή, αλλά ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο και μετά όλοι είπαν, «Όχι, δεν έγινε τίποτα.» Στην πραγματικότητα θα προτιμούσα να προηγούταν η City με 5-0 μετά από δέκα λεπτά, για να μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Το σημερινό το κάνει φυσικά πιο δύσκολο. ”

Για τον τελικό του Παρισιού που έρχεται:

“ Ναι, αυτές οι διοργανώσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Αυτή η σεζόν είναι απολύτως απίστευτη και δεν θα τελειώσει σήμερα, τελειώνει την επόμενη εβδομάδα προφανώς. Και εκεί θα δοκιμάσουμε τα πάντα. Αυτή η σεζόν είναι απίστευτη, απολύτως απίστευτη. ”

“ Το είδατε σήμερα και το πρώτο γκολ δεν βοήθησε. Τελικά ποιος νοιάζεται; Όταν σκοράρεις το γκολ και κερδίζεις το παιχνίδι, αυτό είναι που μετράει. Έχουμε τώρα πέντε μέρες για να προετοιμάσουμε τον τελικό, αυτό θα κάνουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Αντιμετωπίζουμε μια απίστευτα έμπειρη ομάδα, αλλά αυτό είναι εντάξει, αυτό είναι πραγματικά εντάξει. Και φυσικά, η απώλεια του πρωταθλήματος σήμερα αύξησε την επιθυμία να το βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους την επόμενη εβδομάδα, αύξησε την επιθυμία μας. ”

Για την κατάκτηση του τροπαίου στο Παρίσι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com