Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τραυματισμό του Thiago

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Thiago

Καθόλου καλή δεν ήταν η σημερινή ημέρα για την Liverpool, καθώς όχι μόνο δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, παρότι βρέθηκε κοντά σε αυτό, αλλά είδε και τον Thiago Alcantara να αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Ο έμπειρος μέσος ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος και αποχώρησε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο, με τον James Milner να παίρνει την θέση του.

Η συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League της επόμενης εβδομάδας κόντρα στη Real Madrid κρίνεται ως αμφίβολη, με τις πιθανότητες να μην είναι φυσικά με το μέρος του Ισπανού.

Ο Jürgen Klopp ανέφερε ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Thiago:

“ Δεν είναι καλά τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ήταν έξω στο γήπεδο με τις οικογένειες, είχε το κοριτσάκι του στους ώμους του, για να μπορεί να περπατήσει, προφανώς αυτό είναι καλό σημάδι. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε από αύριο. ”

“ Είναι στο κάτω μέρος του σώματος. Το ξέρω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω τώρα για αυτό. Θα δούμε. ”

“ Δώστε μας την ευκαιρία να κάνουμε εξετάσεις, κάνουν τα νέα να είναι καλύτερα ή χειρότερα. Θέλουμε να περιμένουμε μέχρι να μάθουμε περισσότερα και μετά θα λάβετε και εσείς τις πληροφορίες. ”

Όσο για το πρόβλημα του Origi πρόσθεσε:

“ Ο Div είναι σίγουρα εκτός για τον τελικό επειδή [τραυματίστηκε] στο τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας προπόνησης χθες.”

“ Αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό, οπότε πέντε μέρες δεν θα είναι αρκετές για αυτόν. Εκτός από αυτό, νομίζω ότι όλοι έχουν μια ευκαιρία να αγωνιστούν – ελπίζω ο Thiago επίσης. ”

Νέος τραυματισμός για τον Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com