Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Η Liverpool έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Origi: «Η Liverpool έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Το Anfield αποχαιρετά και αποθεώνει τον Divock Origi στο τέλος της σεζόν 2021-22.

Την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του ως ποδοσφαιριστής της Liverpool έδωσε ο Divock Origi στο site της ομάδας, μετά τη νίκη των Reds με 3-1 επί της Wolves χθες το απόγευμα.

Ο Βέλγος μίλησε αρχικά για την αποθέωση που γνώρισε:

“ Πραγματικά, νιώθω ευγνώμων. Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι στο Anfield με τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και τους οπαδούς. Ήταν τιμή μου. ”

“ Πρέπει να ζήσεις την εμπειρία της Liverpool. Πριν έρθω εδώ μου έλεγαν πως είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος, αλλά το ζεις μόλις υπογράψεις. ”

“ Μας έχω δει να κερδίζουμε τόσο πολύ, δεν έχω λόγια. Είναι τιμή μου. ”

Αν θεωρεί πως είναι θρύλος της ομάδας:

“ Αυτό είναι κάτι που παίρνεις μαζί σου και νιώθεις ευγνώμων για αυτό. ”

“ Ξέρω πως θα έρχομαι εδώ και θα βλέπω αγώνες. Θα ακολουθώ τον σύλλογο, θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. ”

“ Εύχομαι στον σύλλογο να συνεχίσει να μεγαλώσει και συνεχίσει να είναι όπως τώρα. Σίγουρα, θα επιστρέψω. ”

Για το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός:

“ Είχα έναν μικρό τραυματισμό στον μηρό μου – ακόμα το αξιολογούμε. Δυστυχώς συνέβη… το ποδόσφαιρο –μάλλον για αυτή τη σεζόν– έχει τελειώσει. Έτσι, προσπάθησα να είμαι εδώ [και] να ενθαρρύνω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. [Προσπάθησα να] το απολαύσω, είναι μια απίστευτη στιγμή, επίσης, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. τόσες πολλές αναμνήσεις εδώ. Ήταν χαρά να μπορέσω να το ζήσω αυτό. Θα ήθελα πολύ να είμαι το τρόπαιο της Premier League, αλλά ήταν μια χαρά. ”

Για την αγαπημένη του στιγμή ως παίκτης της ομάδας:

“ Ειλικρινά, υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές. Ακόμα και στα παρασκήνια… στο Melwood. [Υπήρξαν] τόσοι πολλοί συμπαίκτες, οπαδοί, τελικοί Champions League, κύπελλα [και] προκλήσεις όταν ήταν δύσκολο να αντεπιτεθούμε. Είναι κάτι που θα το έχεις για μια ζωή. Θα μπορώ να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τα παιδιά μου αργότερα. Ήταν μια καθαρή χαρά. ”

Για το γκολ του στον τελικό της Μαδρίτης το 2019:

“ Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι απλώς να παίξεις ποδόσφαιρο και να είσαι ο καλύτερος. Δεν μπορείς να προβλέψεις αυτές τις στιγμές. Ξεπερνάει οτιδήποτε μπορείς να περιγράψεις. Ξέρω τι σημαίνει για τον σύλλογο. ”

“ Έζησα στην πόλη για μερικά χρόνια – στο κέντρο της πόλης – έτσι ξέρω πώς είναι μετά τη μέρα του ντέρμπι όταν σκοράρω μ. Είναι πραγματικά ένα μέρος αυτού που είμαι. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι αυτός ο σύλλογος θα συνεχίσει να είναι ο ιδιαίτερος σύλλογος που είναι. ”

“ Είναι σε απίστευτα χέρια. Όταν δείτε την επόμενη γενιά και τους παίκτες που είναι ήδη εδώ – θα υπάρξουν απίστευτες στιγμές. Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω τον ρόλο μου σε αυτόν τον όμορφο σύλλογο. ” Τόνισε ο Origi.

Αποθεώθηκε από όλους ο Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com