Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώθηκε για τις 29 Μαΐου ο γύρος του θριαμβού

Επιβεβαιώθηκε για τις 29 Μαΐου ο γύρος του θριαμβού

Η Liverpool θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει με τον κόσμο της, την κατάκτηση του FA Cup και του Carabao Cup στις 29 Μαΐου στον γύρο του θριάμβου που θα λάβει χώρα στην πόλη, ανεξάρτητα από την έκβαση της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League και του τελικού του Uefa Champions League.

Το αρχικό πλάνο της ομάδας και του δημοτικού συμβουλίου ήταν να πραγματοποιηθούν οι πανηγυρισμοί, μόνο αν οι Reds κατακτήσουν την Premier League ή το Champions League, όμως τα σχέδια άλλαξαν μετά την κατάκτηση του FA Cup το περασμένο Σάββατο.

Οι πανηγυρισμοί στην πόλη θα ξεκινήσουν μια ημέρα μετά τον τελικό με την Real Madrid στο Παρίσι και ευχή όλων μας είναι να περιλαμβάνουν και το έβδομο Champions League/Κύπελλο Πρωταθλητριών της ομάδας.

Μέρος του γύρου του θριάμβου θα είναι και η γυναικεία ομάδας της Liverpool, η οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας και πήρε την άνοδο για την Women’s Super League, μετά από δύο χρόνια απουσίες.

Ο δρόμος που θα ακολουθήσει το λεωφορείο της ομάδας είναι ο ίδιος με το 2019 και θα καλύψει μια απόσταση 13.5 χιλιομέτρων, ξεκινώντας από το Allerton Maze και ολοκληρώνοντας την διαδρομή του στην Blundell Street στο κέντρο της πόλης.

Ομάδα και κόσμος θα πανηγυρίσουν τις φετινές επιτυχίες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com