Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ήταν υπέροχος κόντρα στη Southampton ο Firmino»

Carragher: «Ήταν υπέροχος κόντρα στη Southampton ο Firmino»

Τον Bobby Firmino για την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στην Southampton το βράδυ της Τρίτης αποθέωσε ο Jamie Carragher, μιλώντας στο Sky Sports.

Ο θρύλος των Reds συγκεκριμένα ανέφερε για την απόδοση του Bobby:

“ Νόμιζα ότι ήταν υπέροχος. Στα πρώτα 15 λεπτά, όταν η Liverpool δεν ήταν στα καλύτερά της, αυτός και ο Harvey Elliott ήταν εξαιρετικοί. Όταν σκέφτεσαι τι έχει κάνει για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν τον απέκτησε ο Klopp. ”

“ Έρχεται από το πλάι ή παίζει στην περιοχή, είναι δεκάρι; Στη συνέχεια, ο Jurgen Klopp τον χρησιμοποιεί ως εννιάρι. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν το τελευταίο μέρος που θα νόμιζες ότι θα έπαιζε επειδή δεν έχει εξαιρετικό ρυθμό και δεν είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος σωματικά. ”

“ Αλλά αυτό που έχει κάνει για αυτόν τον σύλλογο, τα χιλιόμετρα που έχει τρέξει και τη δουλειά που κάνει. Μπορείς να μιλήσεις την ποιότητα που έχει, αλλά κυρίως για αυτά που έχει φέρει σε αυτή την ομάδα στο παρελθόν, ίσως όχι τόσο τώρα. ”

“ Αλλά μιλάμε για παίκτες που αποδέχονται τον ρόλο τους στην ομάδα και μετά μπαίνουν και κάνουν τη διαφορά, είναι ακριβώς στην κορυφή αυτής της λίστας. Όταν μιλάς για τους σπουδαίους παίκτες της εποχής του Klopp και περνάς από τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, είναι ακριβώς στην κορυφή. ”

“ Ο Firmino μπορεί να δει το συμβόλαιό του να τελειώνει και νομίζω ότι μπορεί να φύγει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν. ”

Παραμένει κομβικός ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com