Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε με ανατροπή και όλα θα κριθούν την Κυριακή

Νίκησε με ανατροπή και όλα θα κριθούν την Κυριακή

Πολύτιμο διπλό για την Liverpool, το τελευταίο φετινό της! Οι Reds πέρασαν με 1-2 από την έδρα της Southampton, μείωσαν ξανά στον 1 βαθμό από την κορυφή και όλα θα κριθούν την Κυριακή.

Η Liverpool χρειάστηκε να κάνει άλλη μια ανατροπή, όμως τα κατάφερε και πήρε τη νίκη, χάρη στα τέρματα των Minamino και Matip, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Bobby Firmino.

Η μάχη του τίτλου θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική, με τους Reds να θέλουν νίκη κόντρα στη Wolves και ένα «δώρο» από την Aston Villa του Steven Gerrard.

Α’ Ημίχρονο: Με 9 αλλαγές σε σχέση με το Σάββατο και τους Harvey Elliott και Taki Minamino βασικούς μεταξύ άλλων ξεκίνησε η Liverpool στην έδρα της Southampton.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 10’ με πλάγιο σουτ του Broja και μόλις 3 λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με ένα πολύ καλό εκτός περιοχής σουτ του Redmond, το οποίο βρήκε στον Milner και κατέληξε στα δίχτυα του Alisson. Η φάση ξεκίνησε από καθαρό φάουλ πάνω στον Jota, το οποίο φυσικά δεν δόθηκε ποτέ από Atkinson και VAR.

Οι Reds έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα στο 18’ με κεφαλιά του Firmino, όμως ο Βραζιλιάνος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Τελική είχε η ομάδα του Klopp δύο λεπτά αργότερα με εκτός περιοχής σουτ του Milner, το οποίο όμως δεν απείλησε ουσιαστικά.

Η απάντηση και η ισοφάριση από τους Reds ήρθε στο 27’, με σκόρερ τον Minamino, ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του. Ο Jota έδωσε υπέροχα στον Ιάπωνα, μετά από μπαλιά του Gomez και ο Taki με ένα πολύ δυνατό σουτ έγραψε το 1-1 από πλάγια εντός περιοχής θέση.

Νέο σουτ από μακρινή απόσταση επιχείρησε ο Milner δύο λεπτά μετά το γκολ, με τον McCarthy να έχει όμως και πάλι απάντηση, ενώ ψηλά έφυγε εκείνο του Firmino στο 37’.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η επανάληψη για την Liverpool, αφού ο τραυματίας Gomez αντικαταστάθηκε από τον Henderson, με τον Milner να συνεχίζει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο 49ο λεπτό οι Reds είχαν την ευκαιρία για το 1-2, μετά από δημουργία του Τσιμίκα του σουτ του Jota που κατέληξε ελάχιστα άουτ. 

Νέα μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα στο 55’, όταν ο Elliott ήταν εκείνος που βρέθηκε σε καλή αλλά πλάγια θέση και προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, από το να γυρίσει προς τον Jota. Με την συμπλήρωση 65 λεπτών αγώνα ο νεαρός αντικαταστάθηκε από τον Divock Origi. 

Στο 67ο λεπτό οι Reds έφεραν τούμπα στο ματς, κάνοντας το 1-2! Ο Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Elyounoussi έκανε προσπάθεια να απομακρύνει και ο Matip πήρε την επόμενη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

Μετά το 1-2, οι Reds προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς και ο Klopp πέρασε στον αγώνα και τον Naby Keita, αντί του Bobby Firmino στο 82’. 

Ξανά από δημιουργία του Τσιμίκα απείλησαν οι Reds στο 87’, με τον Konate να παίρνει αυτή τη φορά την κεφαλιά, αλλά να μη βρίσκει εστία.

Ξανά ο Remdond ήταν εκείνος που έγινε απειλητικός για τους Saints στο 87’, όταν σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Alisson μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Gomez (Henderson 46′), Matip, Konate, Τσιμίκας, Milner, Elliott (Origi 65′), Jones; Minamino, Firmino (Keita 83′), Jota

Πάγκος: Kelleher, R.Williams, Robertson, Thiago, Oxlade-Chamberlain, Diaz

Southampton: McCarthy; Salisu, Stephens, Lyanco; Walker-Peters, Diallo, Ward-Prowse, Redmond; Tella, Elyounoussi, Broja

Για τους Reds ακολουθεί ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τη Wolves την Κυριακή.

Ο Takumi Minamino ισοφάρισε σε 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com