Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν απίστευτη νίκη»

Klopp: «Ήταν απίστευτη νίκη»

Η Liverpool νίκησε με 1-2 και την Southampton, παρά τις 9 αλλαγές που έκανε και το διαιτητικό λάθος στο 1-0, με τον Jürgen Klopp να χαρακτηρίζει δικαίως ως απίστευτη την επικράτηση της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής για το νέο διπλό δήλωσε:

“ Απίστευτο. Το 1-0 το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Εξαιρετικό. Τι μπορώ να πω για αυτή την ομάδα; Είναι πραγματικά συγκινητικό αυτό που έκαναν τα παιδιά. Είναι συντριπτικό. ”

“ Είναι λίγο πολύ έγκλημα το ότι ο Taki Minamino δεν παίζει τόσο πολύ, ο Ox είναι επίσης σε εξαιρετική φόρμα, αλλά δεν παίζει. Είναι ένα εξαιρετικό ρόστερ. ”

“ Ζητώ πολλά για να είμαι ειλικρινής. Είδα τα αγόρια μου να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Παίξαμε σε όλους τους χώρους και δεν μπορούσαν να μας επιτεθούν. ”

“ Θα είχαμε περισσότερα προβλήματα αν παίζαμε με τα παιδιά που έπαιξαν 120 λεπτά το Σάββατο. Είναι ξεχωριστό. ”

“ Αυτό που έκαναν τα παιδιά αυτή τη σεζόν είναι απολύτως εξαιρετικό. Αυτή η ομάδα πιέζει συνεχώς τον εαυτό της. Είναι απολύτως εξαιρετική. Απόψε ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Τα καταφέραμε λόγω των αγοριών. Αν δεν τα καταφέρναμε, θα ήταν δική μου ευθύνη. Τα παιδιά θα πρέπει να είναι πολύ περήφανα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν τα παρατάμε ποτέ. ”

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος απόψε. Παίκτες που δεν έχουν παίξει για εβδομάδες ή μήνες παίζουν όπως έπαιξαν απόψε. Είναι εξαιρετικό. Είναι σαν να έχεις Ferrari στο γκαράζ του. ”

Για το φάουλ πριν το 1-0:

“ Ήταν ένα φάουλ στον Diogo. Ο Martin Atkinson είχε κάνει ακριβώς το ίδιο απέναντι στη Manchester United. Αλλά ποιος νοιάζεται, κάνει τη νίκη ακόμα πιο ξεχωριστή. ”

Για τον τραυματισμό του Joe Gomez πρόσθεσε:

“ Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί. Ο Joe πονάει αλλά όχι πάρα πολύ. ”

“ Ήταν ένα πραγματικό σοκ ο τραυματισμός του. Κάθεται κανονικά όμως στα αποδυτήρια και όταν του μίλησα ήταν σε καλή διάθεση. Νομίζω πως ίσως σταθήκαμε τυχεροί, αλλά θα πρέπει να το δούμε. ”

Για την τελευταία αγωνιστική της Κυριακής:

“ Το παιχνίδι με τη Wolves θα είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε. ”

“ Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο μερικές φορές. Η Villa παίζει την Πέμπτη κόντρα στην Burnley, η οποία παλεύει για την παραμονή. Είναι δύσκολη εβδομάδα για εκείνους. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και για τα άλλα θα δούμε. ”

Για την μη χρησιμοποίηση του Oxlade-Chamberlain:

“ Μισώ τον εαυτό μου που δεν έβαλα τον Alex Oxlade-Chamberlain απόψε. Είναι τόσο καλός παίκτης, αλλά πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα πράγματα. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Ο τρόπος που παίξαμε με εννέα αλλαγές είναι εξαιρετικός. Είδα συγκλονιστικές εμφανίσεις χωρίς ρυθμό. Η νοοτροπία μετά το 1-0 ήταν κορυφαία. Ήμασταν όλοι λίγο εξοργισμένοι, αλλά τα αγόρια ηρέμησαν. ”

“ Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ, δεν ήμασταν ποτέ εκτός παιχνιδιού, αλλά ήταν ανοιχτό ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε, είχαμε διαστημα όπου δεν ελέγχαμε αρκετά καλά την μπάλα, μετά σκοράραμε για να κάνουμε το 2-1 και μετά έγινε κανονικός αγώνας και πάλι. ”

“ Ήταν κορυφαίο παιχνίδι και μια απίστευτη απόδοση, παρά τις εννέα αλλαγές. Λειτουργούσε λόγω των παικτών. Αν δεν είχε λειτουργήσει, 1000% θα ήταν δική μου ευθύνη. ”

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου:

“ Φυσικά είναι δεν είναι πιθανό γιατί η City παίζει εντός έδρας με την Aston Villa, η οποία παίζει την Πέμπτη. Θα είναι δύσκολα απέναντι στην Burnley, παλεύει για τη σωτηρία. ”

“ Αλλά είναι ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι όταν η City έγινε πρωταθλήτρια [το 2019] ήταν λόγω των 11 χιλιοστών. Αν κάποιος θέλει να είμαστε πρωταθλητές, τότε πρέπει να κερδίσουμε πρώτα και η Aston Villa πρέπει να πάρει έναν βαθμό στη City. ”

“ Είναι δυνατό, όχι πιθανό αλλά εφικτό. Αυτό αρκεί. ”

Για τον Jake Daniels της Blackpool που ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλος:

“ Φανταστικό. Όταν τον είδα να μιλάει, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν 17 ετών. Όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα θα τον στηρίξει. Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Δεν τον ξέρω, αλλά είμαι πραγματικά περήφανος για αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. ”

Νίκησαν και στο Southampton οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com