Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Υπάρχουν 3 τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθεί η Liverpool»

Fowler: «Υπάρχουν 3 τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθεί η Liverpool»

Ο Robbie Fowler, μέσα από τη στήλη του στη Sunday Mirror, αναφέρθηκε σε τρία πράγματα, τα οποία πρέπει να κάνει σωστά η Liverpool, τους επόμενους μήνες, για να διατηρήσει το επίπεδο της επιτυχίας της και να πάρει το προβάδισμα έναντι της Manchester City.

«Για μένα, υπάρχουν τρεις τομείς, στους οποίους πρέπει να επικεντρωθούν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μετά, για να συμβαδίσουν με τη City, αλλά και για να διατηρήσουν αυτή την απίστευτη ομάδα που έχουν φτιάξει».

«Ο ένας είναι πολύ απλός: έχουν εύκολα απωλέσει βαθμούς αυτή τη σεζόν. Συμβαίνει, αλλά συνέβη λίγο υπερβολικά: με Brighton εντός έδρας, ενώ είχαν το προβάδισμα στο σκορ, με την Brentford εκτός, με Spurs εκτός, επέδειξαν αδικαιολόγητη χαλάρωση».

«Το δεύτερο είναι να συνεχίσουν να κάνουν ό,τι έχουν κάνει τόσο επιτυχημένα στη στρατολόγηση και την ανάπτυξη. Δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τη City, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν να βρίσκουν ταλέντα όπως ο Salah, ο Mane, o Jota και ο Diaz σε σχετικά λογικές τιμές».

«Το τρίτο όμως είναι το μεγαλύτερο. Αν θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια του νέου συμβολαίου του Klopp, τότε σίγουρα θα πρέπει να βρουν τρόπο να κρατήσουν τον Salah και τον Mane. Οι μεγαλύτεροι, κυρίαρχοι σύλλογοι δεν χάνουν τους καλύτερους παίκτες τους. Τους αφήνουν να αποχωρήσουν, όταν ξέρουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Έχει φτάσει η Liverpool σε αυτό το σημείο με αυτούς τους δύο; Πολύ αμφιβάλλω».

«Η αίσθηση μου είναι ότι ο Klopp συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μόνο αφού πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις τόσο για νέες μεταγραφές όσο και για την παραμονή των παικτών του. Τον άκουσα να λέει πριν από τον τελικό του FA Cup ότι δεν τον νοιάζει ποιους θα υπογράψουν οι αντίπαλοί του, αρκεί να μην αποκτήσουν τους παίκτες του! Πιστέψτε με, αυτό είναι σημαντικό».

Η Liverpool έχει δείξει ότι ήδη σχεδιάζει το μέλλον.

Οι Jota και Diaz είναι 25 ετών και δεν έχουν φτάσει ακόμα στο απόγειό τους, παρά την άμεση και εντυπωσιακή επίδραση τους στο Anfield.

Ως εκ τούτου, καθώς οι Mane και Salah οδεύουν στα τριάντα τους, οι Jota και Diaz είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τη Liverpool προς τα εμπρός.
Η μεσαία γραμμή είναι ένας βασικός τομέας, ο οποίος χρειάζεται ανανέωση. Το μέλλον παιχτών όπως ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Naby Keita είναι αβέβαιο.

Προς το παρόν, ωστόσο, οι Reds έχουν αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να πορευτούν με επιτυχία στο μέλλον.

Οι συμβουλές του Fowler στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com