Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση του Gary Neville στη πρόκριση της Liverpool στο τελικό

Η αντίδραση του Gary Neville στη πρόκριση της Liverpool στο τελικό

Κατά της ESL είχαν ταχθεί τόσο ο Jamie Carragher, όσο και ο Gary Neville.

Πολύ γέλιο προσέφερε στο Twitter για μια ακόμη φορά ο Gary Neville, με τις αντιδράσεις του στο προβάδισμα της Villarreal αλλά και στην ανατροπή της Liverpool.

Ο πρώην διεθνής μπακ της Manchester United μπορεί να μην είναι και το πιο αγαπητό πρόσωπο ανάμεσα στους οπαδούς των Reds, όμως το δίδυμό του με τον Jamie Carragher στο πάνελ του Sky Sports είναι πετυχημένο, με τα σχόλια από οπαδούς κάθε χρώματος να είναι πάντα θετικά.

Ο Neville, λοιπόν, αποφάσισε στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού να ανεβάσει μία φωτογραφία και ένα βίντεο. Στη πρώτη, πίνει ένα ποτήρι κρασί και φαίνεται να παρακολουθεί το παιχνίδι με ενδιαφέρον, αφού το ποστάρισμα έγινε ακριβώς μετά το 1-0 των Ισπανών.

Στο ημίχρονο, η πονηρή φωτογραφία μετατράπηκε σε βίντεο, αφού εκεί πια έπινε το κρασί του γελώντας, αφού το κίτρινο υποβρύχιο ήταν με δύο γκολ μπροστά.

Όλα αυτά άλλαξαν στο τέλος του παιχνιδιού, αφού τότε ξαναπόσταρε τον εαυτό του, αυτή τη φορά με στραβωμένο πρόσωπο, να απολαμβάνει όσο μπορεί το κρασί του.

Όλα αυτά είναι μέρος μιας συνεχόμενης πλάκας με τον Carragher την οποία και ξεκίνησε ο Neville και παίρνει νέες διαστάσεις σε κάθε στραβοπάτημα της Liverpool ή της Manchester United.

Ο Carragher ήταν και αυτός απασχολημένος με αλκοολούχα ποτά, αφού άρχισε να πίνει μονοκόμματα τα μπουκάλια μπυρών στον αέρα του CBS Sports, παρέα με τον Thierry Henry και τον Micah Richards, πανηγυρίζοντας έτσι τη τρίτη συμμετοχή της Liverpool σε τελικό Champions League τα τελευταία πέντε έτη!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com