Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Real Madrid στο τελικό του Champions League η Liverpool!

Με Real Madrid στο τελικό του Champions League η Liverpool!

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Real Madrid ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για το τελικό του UEFA Champions League, εκεί όπου την περιμένει η Liverpool!

Οι «Μερένχες», μπορεί να είχαν χάσει με 4-3 στο Etihad από τη Manchester City, μπορεί ακόμα να βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με γκολ του Mahrez στο 75′ στο Santiago Bernabeu, όμως με δύο γκολ του Rodrygo στο 89′ και στο 91′, αλλά και με ένα του Benzema με πέναλτι στο ξεκίνημα της παράτασης, πήραν εκείνοι τη πρόκριση για το τελικό του Stade de France.

Αυτή θα είναι η τρίτη μάχη των δύο σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών / UEFA Champions League, με τη Liverpool να επικρατεί το 1981 με 1-0 στο Παρίσι (…) με γκολ του Alan Kennedy, αλλά τη Real να παίρνει το 13ο τρόπαιό της στο Κίεβο το 2018 με 3-1.

Καλά νέα για τη Liverpool είναι και ο τραυματισμός του Kyle Walker που δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς, αφού ο Guardiola μάλλον βιάστηκε να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα, αλλά και το ότι το παιχνίδι πήγε στη παράταση, κουράζοντας σωματικά και ψυχολογικά τη City.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του τελικού της 28ης Μαΐου θα βγουν με ανακοίνωση από την ομάδα μεθαύριο.

O Alan Kennedy με το βαρύτιμο τρόπαιο στο Parc des Princes το Μάιο του 1981.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com