Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Newcastle

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Newcastle

Η Liverpool άξιζε τη νίκη στον σημερινό αγώνα στην έδρα της Newcastle, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε για τον αγώνα:

“ Ήρθαμε εδώ υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο κόσμος, το γήπεδο και η φόρμα της Newcastle. Το να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε με 5 αλλαγές είναι τεράστιο. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά η απόδοση μας ήταν απολύτως εξαιρετική. ”

“ Μου άρεσε η απόδοση μας σήμερα. Ήταν απολύτως εξαιρετική. Ελέγχαμε το παιχνίδι. ”

“ Πίστευα ότι προσαρμοστήκαμε εξαιρετικά σήμερα. Ήταν καλό – ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί και η νίκη εδώ είναι ξεχωριστή. ”

“ Ο αντίκτυπος που έχουμε από τον πάγκο είναι εξαιρετικός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες που ξεκινούν έχουν επίσης αντίκτυπο. ”

“ Αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Έπρεπε να μάθουμε και να προσαρμοστούμε, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ. ”

“ Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Η απόδοση μας ήταν εξαιρετική – είχαμε τόσες πολλές καλές ατομικές εμφανίσεις. Είμαι χαρούμενος. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Ήταν απίστευτα δύσκολο για τα παιδιά σήμερα. Ήρθαμε εδώ, κόντρα μια ομάδα σε φόρμα. Υπέροχος καιρός, όλοι σε καλή διάθεση. Όλα είναι έτοιμα για άλλη μια εντός έδρας νίκη. Η μόνη ομάδα που ήθελε να το αποφύγει ήταν οι παίκτες μου. ”

“ Μου αρέσει το πώς τους κρατούσαμε ήσυχους. Δεν θυμάμαι πολλές αντεπιθέσεις. Το γκολ τους ήταν οφσάιντ, η ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οφσάιντ επίσης. Μια κορυφαία απόδοση υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

Για τη συμμετοχή του Milner στο γκολ:

“ Το είδα και αν υπήρχε κάποιο φάουλ, ήταν του Schar στον Milner! ”

Για τον Naby Keita που σκόραρε:

“ Απολύτως απίστευτος σήμερα. Δεν είναι ο ψηλότερος παίκτης, αλλά ήταν πραγματικά μεγάλος στο γήπεδο σήμερα. Μου άρεσε – ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε παιχνίδια είναι να παίξουν τα παιδιά. Κάναμε 5 αλλαγές και δεν μπορούσα να δω καμία διακοπή του ρυθμού μας. Είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο για την ομάδα.”

Για την απόδοση του Joe Gomez:

“ Τι παιχνίδι έκανε ο Joe! Ο Naby Keita επίσης, ο James Milner επίσης! Ο Diogo Jota, ουάου! ”

“ Έπειτα είδαμε τον Andy Robertson να κάνει αυτό το τάκλιν στο 93ο λεπτό! ”

Για τις αλλαγές που έκανε:

“ Είναι ωραίο, ε; Γι’ αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Τα παιδιά που δεν έπαιξαν σήμερα, έπρεπε να δείτε πως ήταν στον πάγκο πάγκο. Η ομάδα είναι εξαιρετική. Εξαιρετικά ταλαντούχα.”

Για την εμφάνιση του James Milner:

“ Εξαιρετικός. Ο Milly είναι ο Milly. Είναι απίστευτα σημαντικός για εμάς. Η ηγεσία του είναι χρήσιμη, ειδικά όταν ο προπονητής του δεν μιλάει τα αγγλικά ως μητρική γλώσσα! Αλλά στο γήπεδο έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Τα αγόρια πήραν φωτιά. ”

“ Ο Milner έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Ένα σούπερ παιχνίδι. Δεν θέλω να του αφαιρέσω τίποτα από την εμφάνιση, αλλά μου άρεσε και το παιχνίδι του Naby και ο Χέντο στον ρόλο του εξαριού. ”

“ Συμμετείχε απολύτως σε όλα. Όταν ο Milly είναι στο γήπεδο, είναι υπεύθυνος να δίνει ενέργεια σε όλη την ομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Επιπλέον, είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. ”

“ Όλα αυτά που έχουμε καταφέρει, δεν θα ήταν εφικτά χωρίς τον Milly. ”

Για το μέλλον του Milner:

“ Δεν έχω κάτι να πω, ο Milly θα αποφασίσει. ”

Για το rotation του:

“ Είναι δουλειά μου να παίρνω αποφάσεις. Δεν χρειάζεται να κάνω πολλά άλλα πράγματα. Ο Κώστας θα άξιζε να παίξει επίσης, αλλά νομίζω ότι δεν έπρεπε να κάνω τρεις αλλαγές στην τελευταία γραμμή. Είναι όλοι σε καλή κατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

Για τη Villarreal:

“ Τελειώσαμε το παιχνίδι και οι αναλυτές μας ήταν στα αποδυτήρια και ρωτούσαν πώς παίζει η Villarreal. Έκαναν αλλαγές, αυτή είναι η ζωή μας. ”

“ Το παιχνίδι της ξεκίνησε στη 13:00. Μάλλον έχουν και εκεί το BT! ”

Για την απουσία του Origi:

“ Ο Divock είχε ένα πρόβλημα με το στομάχι του. Είναι δύσκολο για τους παίκτες, όταν δεν μπορούν να παίξουν. ”

Για το νέο του συμβόλαιο:

“ Αισθάνομαι υπέροχα. Για μένα είναι μια κορυφαία εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Είναι ένα απίστευτο μέρος με απίστευτους ανθρώπους. Είναι ακριβώς αυτό που θέλω σε ένα club που αγαπώ. ”

“ Δεν τα θεωρώ δεδομένα και γι’ αυτό είναι κορυφαία εβδομάδα μέχρι στιγμής. ”

Αν η Villarreal ήταν ο λόγος των αλλαγών:

“ Δεν σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι, αλλά ξέρω ότι δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ την ομάδα όταν είναι διαθέσιμη και αυτό είναι που κάνω. Σήμερα πιστεύαμε ότι ήταν το σωστό να κάνουμε γιατί χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια σε αυτό το παιχνίδι. ”

“ Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι κορυφαίας κατηγορίας σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Παίζοντας αυτό το είδος ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλεις να κερδίζεις ποδοσφαιρικούς αγώνες. ”

“ Στην καλύτερη περίπτωση αξίζεις να κερδίσεις και αυτό κάναμε σήμερα στο 100% απέναντι σε μια ομάδα σε εξαιρετική φόρμα και σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. ”

Με το διπλό από την έδρα της Newcastle έφυγε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com