Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δουλέψαμε σκληρά για το διπλό»

Robertson: «Δουλέψαμε σκληρά για το διπλό»

Για το Σαββατιάτικο διπλό της ομάδας στην έδρα της Newcastle μίλησε ο Andy Robertson στην ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέροντας πως οι Reds έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για τους τρεις βαθμούς.

Ο Robbo δήλωσε για το διπλό:

“ Ναι, δουλέψαμε πολύ σκληρά. Η Newcastle είναι σε φανταστική φόρμα, είναι στην πρώτη δεκάδα τώρα, οπότε ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο.  ”

“ Έχουν κάνει την έδρα τους να μετρήσει και ευτυχώς πετύχαμε το γκολ και μετά δεν νομίζω ότι είχαν πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι λίγο νευρικά αυτή τη στιγμή της σεζόν και είμαστε απλώς ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς. ”

“ Προφανώς είχαν όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούν. Ο Joelinton μας δημιουργούσε μερικά προβλήματα από νωρίς με τις μακριές μπάλες, κατάφερνε να κερδίσει τις περισσότερες από τις κεφαλιές, αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά ήταν εξαιρετικά εναντίον του, άρχισαν να κερδίζουν κεφαλιές και αυτό έκανε μεγάλη διαφορά. ”

“ Ξεκίνησαν καλύτερα από εμάς, ναι, και μετά βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι. Το πρώτο γκολ είναι πάντα κρίσιμο, καταφέραμε να το πετύχουμε και μετά νομίζω ότι το ελέγξαμε λίγο καλύτερα. ”

Για την αμυντική λειτουργία:

“ Ναι, σήμερα νόμιζω ότι ήμασταν σταθεροί. Όπως είπα, δεν είχαν πολλές ευκαιρίες από ό,τι θυμάμαι. ”

“ Νομίζω ότι ο Joe Gomez ήταν σε άλλη κλάση στη θέση του δεξιού μπακ. Χρειαζόμαστε όλους στην ομάδα, είμαστε ευλογημένοι που έχουμε όλους σε φόρμα τώρα – ίσως εκτός από τον Bobby, αλλά πολλοί από εμάς είμαστε σε φόρμα και υγιείς και παλεύουμε για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. ”

“ Κάναμε πέντε αλλαγές σήμερα, αλλά ο James ήταν ο Man of the Match, ο Joe σε άλλη κλάση, ο Naby Keita επίσης. Αυτό δείχνει απλώς ότι τα παιδιά έρχονται και κάνουν μεγάλες εμφανίσεις και το χρειαζόμαστε αυτό από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν το 0-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com