Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θυμάμαι πότε δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τον παίκτη που θέλαμε»

Klopp: «Δεν θυμάμαι πότε δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τον παίκτη που θέλαμε»

Για το μεταγραφικό ζήτημα μίλησε ο Jürgen Klopp στην τελευταία του συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πως δεν θυμάται να δυσκολεύτηκε η Liverpool τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει τον παίκτη που ήθελε.

Ας δούμε τα λόγια του Γερμανού:

“ Το κύριο πράγμα που κάνουμε αν προχωρήσουμε μια μεταγραφή – είναι να το σκεφτούμε πολύ – θα χωρέσει ο παίκτης; Θα μας βοηθήσει ο παίκτης; Μπορούμε να βοηθήσουμε τον παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα και θα μας βοηθήσει ο παίκτης να κάνουμε το επόμενο βήμα; ”

“ Αυτό είναι το κύριο πράγμα και όλα τα υπόλοιπα γύρω πρέπει να τα διευθετήσουμε. Δεν βγαίνει πάντα, αλλά μερικές φορές τα καταφέρνουμε και τότε ο παίκτης μπορεί να έχει αντίκτυπο και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

“ Μπορεί να θυμάστε όταν έφτασα εδώ στην πρώτη μου συνέντευξη Τύπου – με ρωτήσατε για την επιτροπή μεταγραφών. Σκέφτηκα πραγματικά, «Ποιο είναι το πρόβλημα με την επιτροπή μεταγραφών;» Έπρεπε απλώς να καταλάβω τη λέξη. ”

“ Επειδή για μένα υπάρχει πάντα η επιτροπή μεταγραφών, μπορεί να μην είναι το επίσημο όνομα κάποιου, αλλά κάθονται μερικοί έξυπνοι άνθρωποι μαζί και μιλούν για τη μεταγραφή.  ”

“ Νομίζεις ότι μπορούμε να το κάνουμε ή να μην το κάνουμε; Ο ένας λέει ότι τα χρήματα είναι πάρα πολλά, ο άλλος λέει ότι έχω ακούσει κάποιες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του και ο άλλος λέει ξεχάστε τα όλα αυτά, αλλά τον θέλω γιατί είναι τόσο καλός! ” Είπε ο Klopp.

“ Καταλαβαίνω την επιτροπή μεταγραφών ως ανθρώπους που εργάζονται προς την ίδια κατεύθυνση. Αλλά από την πρώτη στιγμή, ήταν πάντα έτσι, και ναι, ίσως πρέπει να είμαστε πιο οικονομικοί γιατί – δεν έχουμε ατελείωτους πόρους, αλλά και αυτό είναι εντάξει. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να θυμηθώ ότι δυσκολευτήκαμε εδώ για να πάρουμε παίκτες που θέλαμε. Αλλά αυτό μπορεί πάντα να συμβεί. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε δυσκολευτήκαμε τελευταία φορά να μιλήσουμε σε έναν παίκτη. ”

“ Δεν ξέρω για την πυραμίδα του ποδοσφαίρου για να είμαι ειλικρινής, αλλά πώς είπα, ναι αυτή τη στιγμή, από άποψη ποδοσφαίρου, τα αγόρια παίζουν προφανώς πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος είναι σε καλό μέρος, δεν μπορούμε να το πούμε διαφορετικά, οπότε έτσι είναι. ”

“ Είχαμε πολλές δυσκολίες στο παρελθόν για διαφορετικούς λόγους, ο σύλλογος είναι σε καλή στιγμή και αυτή είναι πάντα μια στιγμή που δεν θέλουμε να επαναπαυθούμε εδώ. Θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως η βάση για τα επόμενα βήματα. ”

“ Δεν ξέρω λοιπόν για την πυραμίδα του ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε δυσκολευτήκαμε την τελευταία φορά που μιλήσαμε με έναν παίκτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι έρχονται όλοι, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν επειδή δεν είμαστε σέξι αρκετά ή οτιδήποτε άλλο, απλά δεν ήταν το σχέδιο. ”

“ Οι άλλοι σύλλογοι ίσως δώσουν σε έναν παίκτη μια πιο άνετη κατάσταση, ίσως η θέση είναι ανοιχτή εκεί και εδώ θα πρέπει να παλέψει για τέτοια πράγματα, αλλά δεν ήταν επειδή ο σύλλογος δεν είναι αρκετά λαμπερός. ”

Οι Reds του Klopp δεν αντιμετωπίζουν μεταγραφικό πρόβλημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com