Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Howe: «Σχεδόν ασταμάτητη η Liverpool»

Howe: «Σχεδόν ασταμάτητη η Liverpool»

Ως σχεδόν ασταμάτητη και σπουδαία ομάδα χαρακτήρισε τη Liverpool ο προπονητής της Newcastle, Eddie Howe ενόψει του σημερινού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο St James’ Park.

Reds και Magpies είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League μέσα στο 2022 και διασταυρώνουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά φέτος, με την ομάδα του Klopp να έχει επικρατήσει στο Anfield με 3-1 τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Howe συγκεκριμένα δήλωσε για τους Reds:

“ Γνωρίζουμε πως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ίσως παίξουμε καλύτερα από ότι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ίσως αυτό είναι αρκετό. ”

“ Έχω παρακολουθήσει εκτενώς τη Liverpool για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι μια απίστευτη ομάδα. ” Είπε ο Howe.

“ Έχουν τον τρόπο να κερδίζουν παιχνίδια, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους, κάτι το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς μιας σπουδαίας ομάδας και όταν βρίσκονται στα καλύτερα τους, είναι σχεδόν ασταμάτητοι. ”

“ Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα – πιθανώς μια από τις καλύτερες στον κόσμο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει. ”

Ο τεχνικός των Magpies επιβεβαίωσε επίσης πως δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, αν και δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Trippier, Wilson και Fraser.

Υπέροχο τέρμα από τον Trent Alexander-Arnold στη νίκη επί της Newcastle στον πρώτο γύρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com