Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητήσεις της Liverpool με εταιρείες κρυπτονομισμάτων για τη χορηγία της φανέλας

Συζητήσεις της Liverpool με εταιρείες κρυπτονομισμάτων για τη χορηγία της φανέλας

Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορες εταιρείες κρυπτονομισμάτων αναφορικά με τον κεντρικό χορηγό της εμφάνισης της, σύμφωνα με τον David Ornstein.

Όπως αποκάλυψε την Δευτέρα ο γνωστός δημοσιογράφος, οι Reds έχουν ήδη ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις για την εύρεση του νέου χορηγού, έχοντας στραφεί προς τον τομέα των κρυπτονομισμάτων, σε μια προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Η ομάδα συνεργάζεται από το 2010 με την Standard Chartered και όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ορισμένες συζητήσεις ανανέωσης.

Από την υπάρχουσα συμφωνία οι Reds εισπράττουν £40 εκατομμύρια τον χρόνο και θέλουν προφανώς να εξοικονομήσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν από το deal με τον νέο κεντρικό χορηγό της φανέλας τους.

Η συμφωνία με την Standard Chartered ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν, οπότε τον νέο χορηγό θα τον δούμε στην Κόκκινη φανέλα από τη σεζόν 2023-24.

Ένας υποψήφιος χορηγός για τη Liverpool είναι το Crypto.com, το οποίο θα δούμε ως χορηγό και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τους επόμενους μήνες, ενώ έχει δώσει πλέον το όνομα του και στο γήπεδο των Los Angeles Lakers και Los Angeles Clippers στο NBA.

Θα αλλάξει σύντομα ο χορηγός της φανέλας της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com