Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Szymon Marciniak στο Liverpool – Villarreal

Ο Szymon Marciniak στο Liverpool – Villarreal

Ανακοινώθηκε ο διαιτητής του μεθαυριανού ημιτελικού ανάμεσα σε Liverpool και Villarreal στο Anfield για το Champions League και θα είναι ο Πολωνός, Szymon Marciniak.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει παιχνίδι των Reds, καθώς αυτό έχει συμβεί άλλες έξι φορές κατά το παρελθόν.

Η πρώτη ήταν στη νίκη με 1-0 επί της Besiktas τον Φεβρουάριο του 2015 για την φάση των 32 του Europa League, η δεύτερη στην άνετη επικράτηση με 7-0 επί της Spartak Moscow για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League 17-18, η τρίτη στην ήττα της ομάδας του Jürgen Klopp στο Παρίσι από την Paris Saint-Germain με 2-1 τον Νοέμβριο του 2018.

Η τέταρτη στην ήττα των Reds με 1-0 από την Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano για τους 16 του Champions League τον Φεβρουάριο του 2020, η πέμπτη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην επικράτηση με 3-2 επί της Milan στο Anfield και η έκτη στο διπλό της Liverpool με 0-2 επί της Inter στο San Siro.

Στους αγώνες του Παρισιού και της Μαδρίτης ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool είχε παράπονα από την διαιτησία του και την ανοχή σε σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Paris Saint-Germain και της Atletico Madrid αντίστοιχα.

Βοηθοί του το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα θα είναι οι Paweł Sokolnicki και Tomasz Listkiewicz, με τέταρτο τον Slavko Vincic.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Tomasz Kwiatkowski και Bartosz Frankowski. Πέντε Πολωνοί και ένας Σλοβένος.

Ο Marciniak κιτρινίζει τον Sadio Mane στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com