Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: «Ήδη επιτυχημένη η σεζόν της Liverpool»

Sturridge: «Ήδη επιτυχημένη η σεζόν της Liverpool»

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο πρώην παίκτης της Liverpool, Daniel Sturridge, μιλώντας για τους Reds, τη φετινή σεζόν τους και τον Jürgen Klopp.

Ο Danny αναφέρθηκε αρχικά στον Γερμανό τεχνικό:

“ Είναι φανταστικός. Παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες, στήνει πολύ καλά την ομάδα. Εντός και εκτός γηπέδου, όλοι γνωρίζουν τους ρόλους τους και όλοι ποιες είναι οι προσδοκίες, όχι μόνο από αυτόν αλλά και από την εκπροσώπηση της Liverpool FC. ”

“ Έχει κάνει μια απολύτως εκπληκτική δουλειά από τότε που ήρθε στον σύλλογο. Έχουν περάσει σε πολλούς τελικούς και διεκδικεί την Premier League. ”

“ Όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι και ευγνώμονες για την ιδιοκτησία που πίστευαν και βρήκαν τον Jurgen ως προπονητή και βοήθησαν τον σύλλογο να προχωρήσει ως σύνολο. ”

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας:

“ Αυτή η σεζόν είναι μια τεράστια επιτυχία. Όσον αφορά τις εμφανίσεις, την επίθεση, την άμυνα. Έχουν τεράστιο βάθος μέσα στην ομάδα που επέτρεψε στον προπονητή να κάνει αλλαγές όταν χρειάζεται. ”

“ Για να θέσει διαφορετικά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα. Φυσικά όλοι μιλούν για το quarduple και την ευκαιρία που έχουν να δημιουργήσουν ιστορία. Στη σεζόν ξεκίνησαν τόσο καλά και βρίσκονται στο σοβαρό σημείο της τώρα. ”

“ Αν κερδίσουν μερικά τρόπαια ή τρία τρόπαια, νομίζω ότι είναι τεράστια επιτυχία. Αν κάνουν το quarduple, είναι ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Οι παίκτες θα ξέρουν ποιο είναι το καθήκον τους και τι πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν αυτά τα πράγματα. ”

“ Και ο προπονητής θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προετοιμάσει τα παιδιά για αυτό. ”

Για τον Divock Origi πρόσθεσε:

“ Δούλεψα με τον Divock για πολλά χρόνια όταν ήμουν στη Liverpool. Είναι υπέροχος άνθρωπος, δουλεύει σκληρά στο προπονητικό και σκοράρει γκολ. Είναι φυσικός σκόρερ. ”

“ Όταν παίρνει τις ευκαιρίες του, τις εκμεταλλεύεται και σίγουρα του αρέσει να παίζει και εναντίον της Everton! Είναι σπουδαίο πράγμα, όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά και για τον εαυτό του. ”

Ο Divock Origi σκοράρει την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com