Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Το quadruple είναι το όνειρο μας»

Mane: «Το quadruple είναι το όνειρο μας»

Η Liverpool βρίσκεται εντός όλων των στόχων και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος για το όνειρο του quadruple, όπως δήλωσε ο Sadio Mane μετά την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του FA Cup.

Για το αποτέλεσμα ο επιθετικός δήλωσε:

“ Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό γιατί δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, φυσικά αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Οπότε, αν κερδίσεις αυτού του είδους το παιχνίδι – ειδικά έναν ημιτελικό – είναι ένα μεγάλο όνειρο, μια μεγάλη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον τελικό. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι από την αρχή του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Όλοι ήταν στα καλύτερα τους, τους πιέσαμε ψηλά. Τους πιέσαμε να κάνουν λάθος και για αυτό πήραμε την ανταμοιβή μας. Αυτή είναι η Liverpool, αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μας. Φυσικά δεν τους ήταν εύκολο. Νομίζω όμως ότι αυτό έκανε τη διαφορά. ” Είπε ο Sadio Mane.

Για τα δύο του γκολ:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τα δύο γκολ για την ομάδα. Αλλά νομίζω ότι η απόδοση της ομάδας σήμερα ήταν φανταστική, κάθε παίκτης απολάμβανε το παιχνίδι γιατί κάναμε τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή. Και απέδωσε. ”

Για τον στόχο του quarduple:

“ Θα δούμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας. Είναι σίγουρα το όνειρο μας. Θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό. ”

Ο Sadio Mane σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com