Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για τη νίκη επί της City και την πρόκριση στον τελικό

Ο van Dijk για τη νίκη επί της City και την πρόκριση στον τελικό

Ο Virgil van Dijk μίλησε στο site της ομάδας για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του FA Cup και για την εμφάνιση του Ibrahima Konate, που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Ολλανδός μίλησε για το εξαιρετικό πρώτο μέρος:

“ Ναι, προφανώς με το 3-0 – όλα έχουν να κάνουν με τα γκολ στο τέλος φυσικά και αυτό κάναμε. Οπότε ναι, ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο σε αυτή την περίπτωση. Αλλά παίζαμε με τη City, την πρωταθλήτρια Αγγλίας αυτή τη στιγμή και θα ήταν πάντα δύσκολο, ανεξάρτητα από τη σύνθεσή τους. Το είδατε και σήμερα νομίζω: θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να υποφέρουμε και το είδατε. ”

Για το πόσο καλός ήταν ο Konate:

“ Πολύ. Ξέρετε, έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα, δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Έχει καλή νοοτροπία, δουλεύει σκληρά και προφανώς πρέπει να αποδίδει όταν τον καλούν και νομίζω ότι κάνει ακριβώς αυτό. ”

“ Προφανώς είναι ακόμα τόσο νέος και είναι απίστευτο πόσο καλός είναι ήδη. Προφανώς όλοι στη Liverpool θα πρέπει να εκτιμούν αυτό που έχουμε και ναι το μέλλον είναι λαμπρό. ”

Αν θα δώσει η πρόκριση ώθηση ενόψει της συνέχειας:

“ Πάμε στον τελικό τώρα, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς. “

“ Ως σύνολο νομίζω ότι είναι το μόνο τρόπαιο που δεν έχουμε κατακτήσει, οπότε θα το προσπαθήσουμε. Θα δούμε αύριο αν θα αντιμετωπίσει την Chelsea ή την Crystal Palace. Θα είναι δύσκολο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. “

“ Τώρα είναι ώρα να ανακάμψουμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη. ”

Στον τελικό του FA Cup οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com