Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν σκεφτόμαστε το quadruple»

Klopp: «Δεν σκεφτόμαστε το quadruple»

Ο Jürgen Klopp τόνισε ξανά πως η ομάδα επικεντρώνεται σε κάθε έναν αγώνα ξεχωριστά και δεν σκέφτεται την προοπτική κατάκτηση και των τεσσάρων τροπαίων, παρότι βρίσκεται εντός όλων των στόχων στα μέσα του Απριλίου.

Ο Γερμανός πριν τον ημιτελικό του FA Cup δήλωσε:

“ Δεν έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθηση ή οτιδήποτε άλλο ή δεν χρειαζόμαστε άλλον λόγο για να θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, ναι, η νίκη κόντρα στη City για τα τέσσερα τρόπαια θα ήταν εξαιρετική, αλλά δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε κανέναν στον κόσμο του ποδοσφαίρου. ”

“ Πως θα μπορούσαμε να σκεφτούμε το quarduple; Φανταστείτε να καθόμασταν εδώ, να μην με ρωτάγατε και εδώ και να άρχιζα να αναφερόμουν συνεχώς σε αυτό. Θα ήμουν τελειως τρελός αν το έκανα αυτό. ”

“ Είναι, είναι τεράστιο. [Δεν κερδίζουμε] τίποτα τώρα  επειδή παίζουμε τρεις μέρες αργότερα με τη Manchester United, σωστά; Οπότε, αν μπορούμε να το πετύχουμε, θα είναι εξαιρετικό. Αύριο (σ.σ. σήμερα) μπορούμε να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο FA Cup. ”

“ Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε είτε με την Crystal Palace, είτε με την Chelsea, κανένας από αυτούς δεν είναι κατά κάποιο τρόπο τουρίστας ή οτιδήποτε άλλο, θα πάνε εκεί και θα θέλουν να κερδίσουν επίσης. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό και δεν το σκεφτόμαστε ούτε λεπτό. ”

“ Απλώς προετοιμάζουμε το κάθε παιχνίδι, είτε είναι για το FA Cup ή οτιδήποτε άλλο είναι. Αυτό είναι όλο, απλά πάμε και προσπαθούμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν υπάρχει τίποτα, δεν βλέπουμε την περαιτέρω ή μεγαλύτερη εικόνα, δεν είναι έτσι, τουλάχιστον δεν είναι έτσι για μένα. ”

Η Liverpool διεκδικεί 4 τρόπαια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com