Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/4/2000 Νίκη επί Wimbledon με Heskey & ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 16/4/2000 Νίκη επί Wimbledon με Heskey & ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier, θα κερδίσουν την Wimbledon στο Selhurst Park για το πρωτάθλημα, με τον Γάλλο manager να καταγράφει προσωπικό ρεκόρ.

Η πρόσφατη μετεγγραφή του Emile Heskey είχε αμφισβητηθεί έντονα από τα ΜΜΕ στο Νησί, καθώς δεν έβρισκαν λόγο που θα μπορούσε να ταιριάξει ο ψηλόσωμος επιθετικός με τους Robbie Fowler & Michael Owen. Από αυτούς πάντως που στήριξαν την επιλογή του Γάλλου manager, ήταν ο παλιός άσσος και θρύλος των Κόκκινων, Ian Rush.

Και εκείνο το μεσημέρι Κυριακής, ο Άγγλος επιθετικός δικαίωσε και με το παραπάνω τον manager του, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δικαιολόγησε τα 11 εκ. λίρες που διατέθηκαν για την απόκτησή του από την Leicetser City.

Στο 36′ της συνάντησης θα ανοίξει το σκορ από ασίστ του Michael Owen, για να κάνει το 0-2 στο 64′ από ασίστ του Patrik Berger. Με τα δύο αυτά γκολ του Emile Heskey, οι Κόκκινοι συμπλήρωσαν 100 γκολ στο πρωτάθλημα, υπό τις οδηγίες του Gerard Houllier, από την στιγμή που ανέλαβε εξ ολοκλήρου την τεχνική ηγεσία.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στο 70′ με τον Martin Andresen σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Με την νίκη τους αυτή οι Reds θα βρεθούν μόνοι τους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 5 βαθμούς περισσότερους από την 3η Arsenal αλλά κι ένα παιχνίδι περισσότερο, συνεχίζοντας το κυνήγι της εξόδου τους στους Ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Στο Selhurst Park το παιχνίδι παρακολούθησαν 26.102 και διαιτητής ήταν ο Mike Riley.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης στο 1:15′:04″ του παρακάτω video. Αν δεν σας ανοίγει απ’ ευθείας, πατήστε εδώ.

Σαν σήμερα: 16/4/2000 Νίκη επί Wimbledon με Heskey & ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com