Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester City – Liverpool (preview)

Manchester City – Liverpool (preview)

Η Liverpool επιστρέφει σε ημιτελικό FA Cup μετά από 7 χρόνια και αντιμετωπίζει την Manchester City στο Wembley στις 17:30 ώρα Ελλάδος το απόγευμα του Σαββάτου.

Θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα σε έξι ημέρες, με τις προηγούμενες δύο να έχουν λήξει ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι δύο ομάδες έχουν πάρει από 34.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό και η FA έχει ναυλώσει 100 συνολικά λεωφορεία για την μεταφορά 5.000 οπαδών και των δύο ομάδων.

Στον προηγούμενο γύρο η Liverpool ξεπέρασε το εμπόδιο της Nottingham Forest, ενώ η Manchester City απέκλεισε την Southampton.

Οι Reds μεσοβδόμαδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) στο Anfield με την Benfica, κάνοντας επτά συνολικά αλλαγές, ενώ η Manchester City χρειάστηκε να δώσει έναν δύσκολο αγώνα στο Wanda Metropolitano κόντρα στην Atletico Madrid, παίρνοντας εν τέλει και εκείνη την πρόκριση για τα ημιτελικά του Uefa Champions League.

Σε αντίθεση με τους Reds, οι Cityzens αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα του Champions League, με τους Kevin De Bruyne και Kyle Walker να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον Σαββατιάτικο ημιτελικό.

Οι Reds δεν έχουν να αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς μόνο ο Diogo Jota είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα της Τετάρτης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε.

Για την ομάδα του Jürgen Klopp, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Pep Guardiola θα ήθελε να δει τον Ruben Dias να ξεκινά βασικός για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Σοβαρή υποψηφιότητα για την Κόκκινη ενδεκάδα έχουν θέσει οι Luis Diaz και Bobby Firmino, ενώ οι Sadio Mane και Mo Salah δεδομένα θα ξεκινήσουν, έχοντας μείνει στον πάγκο κόντρα στη Benfica.

Στον χώρο του κέντρου θα μπορούσαμε να δούμε τον Naby Keita να ξεκινά, ο οποίος είχε πολύ καλή εικόνα στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Benfica.

Η άμυνα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ίδια που είδαμε πριν μια εβδομάδα στο Etihad, με τους Konate και Matip να δίνουν μάχη για την τελευταία θέση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Στον άλλο ημιτελικό, η Chelsea αντιμετωπίζει την Crystal Palace το απόγευμα της Κυριακής.

Για την πρόκριση στον τελικό η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com