Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη σημασία του αγώνα και τη συνέχεια της σεζόν

Ο Klopp για τη σημασία του αγώνα και τη συνέχεια της σεζόν

Την καλύτερη δυνατή απάντηση έδωσε ο Jürgen Klopp, όταν ρωτήθηκε για τη σημασία του αυριανού αγώνα εναντίον της Manchester City στο Etihad Stadium για την Premier League.

“ Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά έτσι το βλέπαμε από την αρχή – υπάρχει η συνέχεια σεζόν μετά από αυτό το παιχνίδι – και αυτά τα παιχνίδια που απομένουν είναι εξίσου σημαντικά. ” Είπε αρχικά ο Klopp.

“ Το πρόγραμμα μας προφανώς είναι τρελόΠαίζουμε στη συνέχεια με την Benfica, τη City, την United και την Everton. Αυτό δεν είναι το πρόγραμμα; Ναι! Έτσι, αν κερδίσουμε το παιχνίδι, θα πανηγυρίσουμε για τρεις ή τέσσερις ημέρες, αλλά ως εκεί – για εμάς είναι πολύ συναρπαστικό, πολύ ενδιαφέρον και πραγματικά το περιμένουμε. ”

“ Αλλά πρόκειται για ένα παιχνίδι ως συνήθως. Επομένως, είναι απλά ένα μεγάλο παιχνίδι σαν εκείνα που έχουμε τότε που ξεκινήσαμε να τους κυνηγάμε με τον σωστό τρόπο. Όλα τα παιχνίδια ήταν τελικοί, αυτό δεν είναι διαφορετικό. 

“ Δεν σκέφτομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Όχι ότι σκέφτομαι, «Α, είναι υπό μεγαλύτερη πίεση από εμάς». Παίζουν στην έδρα τους, είναι ήρεμοι στα περισσότερα παιχνίδια που παίζουν και έτσι πρέπει να είμαστε κι εμείς. ” Είπε ολοκληρώνοντας ο Γερμανός

Το μεγάλο διπλό θα ψάξει αύριο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com