Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς απουσίες στο Etihad οι Reds

Χωρίς απουσίες στο Etihad οι Reds

Με όλα της όπλα θα παραταχθεί η Liverpool στο Etihad Stadium το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester City, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Οι Reds ήταν πλήρεις και στον αγώνα της περασμένης Τρίτης εναντίον της Benfica στο Da Luz, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση στην Πορτογαλία χωρίς να αποκομίσουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε αν η ομάδα θα έχει απουσίες την Κυριακή:

“ Όταν κοίταξα για τελευταία φορά το κινητό μου τηλέφωνο, όλα ήταν μια χαρά. Φαίνεται πως όλοι θα είναι ξανά διαθέσιμοι. ” Τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

Για την Liverpool αναμένεται να ξεκινήσει τόσο ο Mo Salah, όσο και ο Sadio Mane που έγιναν αλλαγή με τη συμπλήρωση μιας ώρας στον αγώνα κόντρα στη Benfica.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ποιος θα πλαισιώσει τους δύο άσους στην επιθετική γραμμή των Reds, με τον Luis Diaz να δείχνει ένα προβάδισμα, ειδικότερα μετά την εξαιρετική του απόδοση στον πρώτο προημιτελικό του Uefa Champions League.

Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Joel Matip, παίρνοντας τη θέση του Ibrahima Konate που βρήκε δίχτυα την Τρίτη, ενώ για τον χώρο του κέντρου αναμένεται να προτιμηθούν οι Fabinho, Thiago Alcantara και Jordan Henderson.

Έτοιμος να ξεκινήσει ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com