Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για το συμβόλαιο μου»

Salah: «Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για το συμβόλαιο μου»

Σε δημόσια τοποθέτηση για το θέμα του συμβολαίου του προχώρησε ο Mo Salah στο πλαίσιο συνέντευξης του στο Sky Sports ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Manchester City.

Ο Αιγύπτιος άσος μπαίνει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με την Liverpool και έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να παραμείνει στο Anfield.

Αναφορικά με το συμβόλαιο του δήλωσε:

“ Δεν έχουν αλλάξει πολλά, αλλά τι μπορώ να πω; Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. ”

“ Δεν μπορώ να γίνω εγωιστής και να μιλήσω για την κατάσταση μου. Διανύουμε την πιο σημαντική περίοδο με την ομάδα, οπότε απλά πρέπει να μιλήσω για την ομάδα και να επικεντρωθώ σε αυτά που έρχονται, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να δούμε τι πρόκειται να συμβεί.” Σημείωσε ο Salah.

Αν θεωρεί πως τελικά θα ανανεώσει:

“ Δεν μπορώ να πω ναι και δεν μπορώ πω ούτε όχι. Έχω πει πολλές φορές τι είναι αυτό που θέλω. Δεν μπορώ όμως να μπω σε λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιο μου, γιατί είναι μια πολύ λεπτή κατάσταση. Δεν μπορώ να βγω στα media και να μιλήσω για το συμβόλαιο. Εγώ θέλω να επικεντρωθώ στην ομάδα και αυτό είναι όλο. ”

Αν η όλη κατάσταση τον έχει επηρεάσει:

“ Όχι, καθόλου. Κατά καιρούς μιλάω στον προπονητή και είμαι επαγγελματίας. Γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά μου. Είμαι σχεδόν ο πρώτος που έρχεται και ο τελευταίος που φεύγει. Γνωρίζω τι κάνω. ”

“ Δεν με ενοχλούν αυτά (οι φήμες). Εγώ απλά επικεντρώνομαι στην ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, είμαι επικεντρωμένος στις κατακτήσεις τίτλων και δίνω τα πάντα για τον σύλλογο. ”

Mo Salah και Jürgen Klopp στο Da Luz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com