Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Manchester City

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Manchester City

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester City στο Etihad Stadium.

Ο προπονητής των Reds μίλησε για τον αγώνα:

“ Περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Ξέρω πολύ συχνά ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά θα πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για να δει κανείς, γιατί και οι δύο ομάδες το θέλουν πραγματικά. ”

“ Η ιστορία μας με τη City δείχνει ότι ήταν ενδιαφέρον αναμετρήσεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να χρησιμοποιήσουν το momentum και τα κενά σε καταστάσεις – περιμένω ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό παιχνίδι. ”

Αν θα κρίνει τον τίτλο:

“ Αν κερδίσουμε, είμαστε δύο βαθμούς μπροστά – αν όλοι πιστεύουν ότι έτσι θα έχουν τελειώσει όλα, τότε δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αν χάσουμε ή αν φέρουμε ισοπαλία, 4 πόντους πίσω ή ένα βαθμό πίσω. Ανυπομονώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να είμαστε μέρος του. ”

“ Μπορώ να φανταστώ ότι πολλοί άνθρωποι θα το δουν την Κυριακή. Θα το δοκιμάσουμε όπως πρέπει. ”

Αν είναι η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην ιστορία της Premier League:

“ Είναι ωραίο. Θα μπορούσαμε να μειώσουμε τη διαφορά από τη City τα τελευταία χρόνια. Πιέζουμε ο ένας τον άλλον σε απίστευτα σύνολα πόντων. Είναι τρέλα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο.”

“ Αυτό που άλλαξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ότι όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι δύσκολο όταν μας αντιμετωπίζουν και αυτό είναι καλό. ” Σημείωσε ο Klopp.

Πως θα προσεγγίσουν τον αγώνα οι Reds:

“ Η εστίασή σας είναι στα δικά μας παιχνίδια, αλλά υπάρχει μια στιγμή στη σεζόν, δεν μπορείς να μην κοιτάξεις τα αποτελέσματα άλλων ομάδων. Αυτό που βοηθά περισσότερο στον αθλητισμό είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ειδικά μακροπρόθεσμα. Nadal εναντίον Federer για παράδειγμα. ”

“ Δεν ανησυχώ για τη νοοτροπία των παιδιών μου. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Παίξαμε και οι δύο την Τρίτη, οπότε είναι αρκετός ο χρόνος για να ξεκουραστούμε. Πάμε. ”

Για τις φετινές εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας:

“ Είναι σημαντικό – αλλά ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί πριν από αυτά τα παιχνίδια ότι θα τους διαλύσουμε. Πρέπει να δείξετε τον σεβασμό. Η City δεν έχει αδυναμία. Είναι πολύ καλή σε όλους τους τομείς. ”

“ Πρέπει να είμαστε σωστοί στις προκλήσεις με ποδοσφαιρικό τρόπο. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και ατομικά, αλλά στο τέλος είναι 11 εναντίον 11. Είναι ένα παιχνίδι και πραγματικά ελπίζω να βοηθήσω τα αγόρια με όλα τα απαραίτητες πληροφορίες. Θέλω τα αγόρια μου να είναι ο εαυτός τους και να το απολαμβάνουν.”

Για τον Pep Guardiola πρόσθεσε:

“ Ο Pep είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και όλοι θα συμφωνούσαμε σε αυτό. Αν κάποιος αμφιβάλλει για αυτόν, τότε δεν έχω ιδέα πώς θα μπορούσε αυτό να συμβεί. ”

“ Τα πράγματα που κέρδισε, το ποδόσφαιρο που έπαιξε – όλοι σκεφτόμαστε πολύ και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές κάνουμε λάθη και μερικές φορές βρίσκουμε τα σωστά πράγματα για να κάνουμε. Μας κάνει πιο ανεξάρτητους. ”

Αν μπορεί η Liverpool να κερδίσει την Κυριακή:

“ Ελπίζω ότι είμαστε τώρα αρκετό καιρό μαζί για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι ενάντια στη City. Αυτός είναι ο στόχος. ”

Αν θα χρειαστεί η εμπειρία:

“ Βοηθά, σίγουρα. Αλλά είναι μόνο ένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν βγάζεις μια ενδεκάδα. Αλλά είναι ένα από τα πράγματα, ναι. ”

Αν υπάρχουν απουσίες την Κυριακή:

“ Όλοι είναι διαθέσιμοι. Την τελευταία φορά που τσέκαρα το κινητό μου, όλα ήταν μια χαρά. ”

Για το σπουδαίο διπλό στο Etihad οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com