Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο James Pearce για συμβόλαιο Salah και τον πιθανό διάδοχο του Klopp

Ο James Pearce για συμβόλαιο Salah και τον πιθανό διάδοχο του Klopp

Ο James Pearce, μιλώντας στο The Red Agenda podcast, κατέθεσε την άποψη του για τα δύο φλέγοντα θέματα, τα οποία απασχολούν τους οπαδούς των Reds: Τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τον Salah και τον πιθανό διάδοχο του Jurgen Klopp.

Για το θέμα με τον Salah δήλωσε ότι, εάν βρισκόταν στη θέση της FSG, θα πρόσφερε στον Αιγύπτιο συμβόλαιο 300 000 λιρών την εβδομάδα.

«Ποτέ δεν συμφώνησα με το επιχείρημα «πλήρωσε του ό,τι θέλει», γιατί δε μπορείς να διευθύνεις μια επιχείρηση με τέτοιο τρόπο σκέψης και πολύ περισσότερο μια ποδοσφαιρική ομάδα όπως η Liverpool».

«Εάν δώσεις στον Salah ακριβώς αυτό που θέλει τότε να είσαι σίγουρος ότι θα δημιουργηθεί άμεσα μια ουρά με ατζέντηδες και παίκτες, οι οποίοι θα περιμένουν έξω από τα γραφεία του Michael Edwards και του Julian Ward στο Kirkby, για να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους των συμβολαίων τους».

«Νομίζω ότι είναι μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης. Εγώ θα του πρόσφερα 300 000 λίρες την εβδομάδα. Μια λογική αύξηση στο μισθολόγιο, χωρίς να φτάνουμε σε γελοία επίπεδα. Το ποσό αυτό θα τον φέρει πολύ κοντά στον De Bruyne, ο οποίος αμείβεται με 350 000 λίρες την εβδομάδα, αλλά και στον Grealish που είναι στις 300 000 λίρες».

Για το θέμα του πιθανού διάδοχου του Jurgen Klopp, ο James Pearce ισχυρίστηκε ότι ο Pep Lijnders θα ήταν η καλύτερη επιλογή δεδομένου και της πολιτικής που ακολουθεί η FSG.

«Η FSG, παρά το γεγονός ότι ο Klopp είναι μια τεράστια προσωπικότητα, η οποία επηρεάζει ολόκληρο τον σύλλογο, πιστεύει ότι το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα των Reds, με τον τρόπο που είναι δομημένο, θα μπορούσε να αντέξει την απώλεια ενός βασικού γραναζιού, όπως ο Γερμανός».

«Με τον ίδιο τρόπο πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν και χωρίς τον Michael Edwards, καθώς ο Julian Ward αποτελεί τον φυσικό διάδοχο του».

«Πιστεύω ότι θα προτιμήσουν να ακολουθήσουν παρόμοια πορεία με τον Pep Lijnders, γιατί αυτή η επιλογή θα εξασφάλιζε την ομαλή συνέχεια της πολιτικής τους και έχουμε δει στο παρελθόν ότι η συνέχεια είναι κάτι που αρέσει στους ιδιοκτήτες».

«Φυσικά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγα χρόνια. Όσο εύκολα μπορούν να ανεβούν οι μετοχές ενός προπονητή, το ίδιο εύκολα μπορούν να πέσουν στον πάτο».

«Οι οπαδοί θα αναρωτιούνται εάν ο Gerrard μπορεί να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο. Λοιπόν, ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με την Aston Villa τα επόμενα δύο χρόνια, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν».

«Εάν τα επόμενα δύο χρόνια οδηγήσει την Aston Villa στην Ευρώπη και την φέρει στις πρώτες οκτώ ομάδες της Premier League, τότε θα έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα».

Θα μπορούσε ο Pep Lijnders να αναλάβει την Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com