Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την συνεργασία του με τον Buvac

Ο Klopp για την συνεργασία του με τον Buvac

Για την απουσία του Buvac μίλησε ο Klopp.

Ο Jürgen Klopp στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Zeljko Buvac, ο οποίος αποχώρησε πριν από ακριβώς 4 χρόνια από την Liverpool.

Οι δυό τους συνεργάστηκαν σε Mainz, Borussia Dortmund και Liverpool, ωστόσο οι δρόμοι τους χώρισαν το 2018, με τον Buvac να αποχωρεί από την ομάδα για αδιευκρίνιστο μέχρι και σήμερα λόγο.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για τον πρώην συνεργάτη του:

“ Δούλεψα μαζί για πολύ καιρό με τον Buvac, ο οποίος ήταν πιο έμπειρος προπονητής από μένα όταν ξεκινήσαμε, επειδή ήταν μεγαλύτερος και δούλευε ήδη λίγο καιρό. ”

“ Δουλέψαμε πολύ κοντά για πολύ καιρό μαζί και μετά δεν λειτούργησε πια και φέραμε τους Lijnders και Vitor [Matos] τώρα. Είναι σαν να φέρνουν την ενέργεια, είναι η επόμενη γενιά. ”

“ Έχουν διαφορετική άποψη, είναι σαν μηχανές προπόνησης. Λέω «θέλω να παίξω έτσι» ή «θέλω να παίξω έτσι» και εκείνοι έρχονται με 25 διαφορετικές ιδέες. ”

“ Σε κρατούν πολύ νέο και σε κρατούν πολύ καλά. Αυτό είναι πολύ καλό. Οπότε, στην περίπτωσή μου, δεν θα ήμουν πουθενά [όπου βρίσκομαι] χωρίς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια γύρω μου. Αλλά οι άνθρωποι γύρω μου ξέρουν ότι είναι μόνο εδώ γιατί είμαι και εγώ κοντά τους και μαζί είμαστε πολύ καλά. ”

“ Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να αποκτήσεις όλη τη γνώση που μπορείς με τα χρόνια. ” Σημείωσε ο Klopp.

Ο Buvac αποχώρησε το 2018 από τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com