Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brady: «Η Liverpool χρειάστηκε τέσσερις αλλαγές για να κερδίσει τη Forest»

Brady: «Η Liverpool χρειάστηκε τέσσερις αλλαγές για να κερδίσει τη Forest»

Σε μια εντελώς απρόκλητη επίθεση κατά της Liverpool προχώρησε η αντιπρόεδρος της West Ham και πρώην βουλευτής του συντηρητικού κόμματος, Karren Brady.

Η Brady ανέλυσε την άποψή της για τον Jurgen Klopp και τις ενέργειες του τελευταίου για την καθιέρωση των πέντε αλλαγών στους αγώνες της Premier League στη στήλη της στη… γνωστή για το ρόλο της στη συγκάλυψη των γεγονότων του Hillsborough φυλλάδα του Λονδίνου.

Σε ένα κείμενο αντάξιο των αξιών του συγκεκριμένου μέσου, η πρώην βουλευτής του πάντα φιλικού προς το Merseyside συντηρητικού κόμματος, προχώρησε σε επίθεση κατά του Γερμανού τεχνικού και της Liverpool.

Συγκεκριμένα, η Brady είπε:

«Ο τελευταίος αγώνας της Liverpool απέναντι στη Nottigham και οι τέσσερις αλλαγές αυτής ήταν η τελευταία χρονικά δήλωση του Klopp υπέρ της καθιέρωσης των τεσσάρων αλλαγών στη Premier League, όπως στην Ευρώπη και το FA Cup».

«Είμαι σίγουρη πως ανάμεσα στους θεατές της Forest τη Κυριακή, αλλά και στους εκατομμύρια που παρακολούθησαν το παιχνίδι από τη τηλεόραση, πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα την εισβολή τεσσάρων ανδρών από τη πλούσια γκάμα παικτών της ομάδας της Premier League για να κερδίσουν μια ομάδα της Championship. Δούλεψε καλά κιόλας».

Οι μικρότερες ομάδες της κατηγορίας δηλώνουν κάθετα αντίθετες στο συγκεκριμένο κανονισμό, πιστεύοντας πως αυτό θα έφερνε μεγάλο αβαντάζ για τις μεγάλες ομάδες αφού έχουν μεγαλύτερο βάθος, ενώ προπονητές όπως ο Klopp και ο Guradiola είναι άκρως υποστηρικτικοί, θεωρώντας πως είναι αναγκαία λύση για το συμφορημένο αγγλικό πρόγραμμα.

Το αηδιαστικό πρωτοσέλιδο της γνωστής φυλλάδας του Λονδίνου για το Hillsborough και η γελοία προσπάθεια για συγχώρεση, 28 χρόνια μετά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com